Nem az a nagy hír, hogy kirúgták az Index éléről Palit

2020. november 23. 21:18

Mindenesetre RIP IndexX2, de lesz még szerintem 3-as és 4-es RIP is.

2020. november 23. 21:18
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

Nem az a nagy hír, hogy kirúgták az Index éléről Palit meg »te, akinek ne haragudj, de nem jegyeztem meg a nevét« srácot, hanem az, hogy az Indamedia ma hivatalosan is beolvasztotta magába az Indexet!

„Így az Index tulajdonosa 3 hónappal a szerkesztőség felállása után Vaszily Miklós lett, aki korábban segített kivégezni az Origot, meg csinálta kicsit a közmédiát, meg a TV2-t, és nem véletlenül a Fidesz média emberének tartják.

Ha én telexes vagy volt Indexes lennék csak annyit írnék ki: így már értitek?

Annyira bombabiztos volt az Index függetlensége, hogy az Indamedia Vaszily mellett másik tulajdonosa Ziegler Gábor ma szó szerint ezt mondta:

»Semmit nem akartunk keresztülverni az alapítványon (az MFA-n – a szerk.), azt vártuk, hogy szedjék össze azokat a pontokat, amitől gazdaságilag működni fog a vállalat. Ezzel nem boldogultunk. A visszavásárlást akár már nyáron is megléphettük volna, mostanáig tudtunk várni«

Tehát már akkor is cégjogilag is a Fidesz alá nyomhatták volna az Indexet, amikor még azon ment a rugózás, hogy megvannak védve az újságírók a Fidesztől és felesleges volt a felállás, mert beton biztos, hogy nem szólhat bele senki. Hát mától beton biztos, hogy a tulajdonos a Fidesz.

Őszintén én sajnálom Bodolait is, aki egyébként beton biztosan mától nem lesz már az Index igazgatóságának tagja. Szerintem ő tényleg jóhiszemű volt, csak megették kb az ügy első tíz percében, és onnantól már nem volt esélye. Mondjuk a hazudozás a távozó főszerkesztőről lemaradhatott volna.

És úgyannyira sajnálom a jelenlegi stáb tagjait is, még ha erkölcsileg a belépésüket azért nem mondanám túl fényesnek, de hát emberekről van szó, akiknek bizonyosan hazudtak a cég struktúrájáról és a távlati lehetőségekről.

A helyzet az, hogy megvárta a kormánypárt, hogy menjen le az átmeneti állapot, hogy mit lehet kezdeni az Indexel, és most már látják, hogy még használható, mi meg szépen megfövünk olvasók Index olvasás közben mint a béka, ahogy majd szép lassan csavarják kormánypártibbá az újságot. Beszólni meg nem nagyon fog senki, vagy a szereplés érdeke miatt, vagy mert senkinek nem lesz se kedve, se energiája ezzel foglalkozni. Ismerjük ezt már az ATV-nél.

Mindenesetre RIP IndexX2, de lesz még szerintem 3-as és 4-es RIP is szerintem”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 24. 11:45
Soros megtámadta a nemzeti indexet. Azonnal bele kell írni az Alaptörvénybe, hogy az index közjószág, csak orbánist kontent lehet benne.
tevevanegypupu
2020. november 24. 11:21
Kérjetek pénzt Clooneytól és Clintonnétól. Biztos, hogy mindketten képben vannak a magyarországi rettenetes helyzetről és a rákosista diktatura feléledéséről..szerintem segítenek. Nem szégyen kérni, főleg ha ilyen segítőkész ideológiai testvériség alakult ki köztetek..és kérjetek védelmet is. ENSZ vagy NATO csapatokat ajánlom,különös tekintettel a holland hadtestre..
ujujuj
2020. november 24. 08:42
Jajbazmeg bandi, nemár. Nyáron azon picsogtatok, hogy kirúgták a dullt, jön a Szombathy, itt a világvége. Most már a Szombtahy olyan jó ember, hogy ő a "Pali", mert az index olyan szent tehén, amihez nem nyúlhat a gazdája, és bármi történik vele, az felhasználható fideszellenes picsogáshoz. Alig várom, hogy ajvékolj a következő szerkesztőn, aztán "segénytibikém" legyenbeőle, amikor egyszer a nem túl távoli jövőben őt is kirúgják, mert nem tudja felpumpálni az olvasottságot. És tudod miért? Azért mert az index minden hitelét felélte propagandahonlapként 2015 és 2020 között.
szürkeSzarvas
2020. november 24. 08:22
Hát-Jámbor-itt osztod nekünk az észt a piacrol,amin te is elbuktál,és a Geri kegyelemkenyerén élsz.. Szégyen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!