Kapkodás, kétségbeesés, káosz. Itt tartunk 10 évnyi kétharmad után

2020. november 09. 15:02

Kamuválságokat kreáltak: hol a Soros-tervet, hol Brüsszelt állították meg. Most viszont egy igazi válságot kellene megállítani.

2020. november 09. 15:02
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

»Ha összefogunk és mindannyian betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek és nem lesz szükség újabb intézkedésekre« – ezt 5 nappal ezelőtt mondta Orbán Viktor. Ma már azt jelentette be, hogy újabb szigorítások kellenek, mert az egészségügy össze fog omlani. 
Kapkodás, kétségbeesés, káosz. Itt tartunk 10 évnyi kétharmad után. Kamuválságokat kreáltak: hol a Soros-tervet, hol Brüsszelt állították meg. Nem kellett hozzá egészségügy, elég volt a nagyotmondás. Most viszont egy igazi válságot kellene megállítani. Nem nagyotmondással, hanem modern egészségüggyel és érdemi munkahelyvédelemmel. Egyik sincs. Ez a kormány mindent megtehetett volna a nemzetért, de nem tett meg semmit. Szétvert kórházakkal, legatyásított magyarokkal dobta oda az országot a válság elé. Mind az emberéleteket, mind a munkahelyeket elengedték. Csak egy valamit nem képesek elengedni. A bársonyszéket. A hatalmat. 
Egyet azonban tudniuk kell: akié a hatalom, azé a felelősség. Minden hatalom az övék. És ezzel minden felelősség is. A felelősséget pedig minden elveszített életért, minden tönkrement munkahelyért vállalni kell.”

(Facebook)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2020. november 10. 08:24
Azért pár éve még nem gondoltam volna, hogy a jobbikvezér lógó nyelvvel fog rohanni Gyurcsány után, hogy fényesre nyalhassa a seggét. Én még most sem gondolom, hogy a jobbikosok ennyire buták és gerinctelenek lennének, (talán ezért is apad folyamatosan a jobbik tábora) azt viszont nem igazán értem, hogy ők maguk miért nem lázadnak fel ez ellen a kretén seggnyaló ellen, hiszem őket járatja le végképp.
linkeloe
2020. november 09. 22:02
Remélem magyar gyártású lélegeztetőgépre kerül.
Sulammit
2020. november 09. 21:09
Arról beszélsz tuskó, ami a pártodban van? "Most viszont egy igazi válságot kellene megállítani."
Krupp Skya
2020. november 09. 19:11
Az anyádnak a picsájába is káosz volt amikor apád megbaszta 5 kila krumpliért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!