Én egy nacionalista, nemzetszerető ember vagyok, akit mindig elnyomnak

2020. november 19. 08:25

Az Alföldi Robi, a Stohl Buci, a Hernádi Juci, a Vágó Pista… Ezeknek az nem tetszik most, azért üvöltenek, mert a másik oldal, a konzervatív, a nemzeti is szerepet akar. Interjú.

2020. november 19. 08:25
Bede Zsolt
Azonnali.hu

„Én a másik oldal vagyok?

Az Azonnalit, meg az összes többit én a másik oldalnak nézem. Itt két oldal van: a libernyák, meg a fidesznyik.

Erről vitatkozhatnánk, de még mindig érdekel, hogy azt mondod, hogy számodra ez egyszerre kulturális és faji probléma.

Ezt ki kell fejtenem, mert ha leírod, hogy „Bede Zsolti szerint faji meg vallási háború van”, az úgy kevés. Ki kell fejtenem, mert mondom, múltkor Londonban felfegyverkezve jártak ki a feketék.

Értem, de most értesüléseket olvasol fel, engem pedig a véleményed érdekel.

Tényeket közlök, hogy ez történik tőlünk két-háromezer kilométerre. Ha ott a feketék összeállnak, a migrációval meg jönnek a muszlimok, az afrikai muzulmánok, az afgánok, az irániak, meg irakiak, az már összeroppantja ezt a kis földrészt. Ettől van kőkemény faji és vallási háború. És ezt nem csak Bede Zsolti mondja, hanem Földi László biztonságpolitikai szakértő is. Amíg nincs meg az a politikai akarat, hogy most már elég, mert már milliók jöttek ide, és faji meg vallási háborút idéztek elő, addig Európa egy eutanáziát művel.

Értem, hogy szerinted egyszerre van faji, kulturális és vallási vonulata is, de tegyük fel mondjuk, hogy van két gyerek. Mindkettő Magyarországon született, az egyiknek van fekete felmenője, és hazafias, nemzeti, keresztény neveltetést kapott, a másiknak csak fehér felmenői vannak és áttért az iszlám vallásra. Melyik a kívánatosabb a társadalmunknak Bede Zsolt szerint?

A Shaolin-fivérekre (Liu-fivérek – a szerk.) egy rossz szavam nem volt, idejöttek, sportolók, büszkeséget hoznak nekünk. Mohamed Aida tőrözőnkkel sem volt bajom soha életemben.

Azt látom ma a világban, amikor egy hete a migráció miatt tüntettek a németek, hogy a libernyákok fejét úgy megmérgezték, hogy már adoptálnák egész Kelet-Európát, és nem a saját kis gondjaikkal vannak elfoglalva. Lehet, hogy van árva német kisfiú is, nem? Vagy lehet, hogy van német hajléktalan. Oldjuk meg először azt, ami körülöttünk van, és akkor esetleg lehet mondani, hogy Irakban vagy Afganisztán tényleg balhé van, és lehet, hogy Fakírt vagy Abdult be kell fogadni. Ha egy-kettő idejön, azt mondom, oké, de ha ennyire tömegesen jönnek, az nekünk a végünket fogja jelenteni. Amerikában is látom, hogy a fehérek, a liberálisok, az Antifa meg mindenféle…

Az Antifa liberális?

Az már egy ilyen erőszakos, ideológiailag összekevert valami.

Leginkább talán marxisták.

Az ő ideológiájukat nem tudod valamihez kötni, mert mindig zsákutcába jutnak. Itt volt a CHAZ: elfoglaltak Seattle központjában hat háztömböt, és mit mondott az Antifa? Nincsen határ! Mit csináltak másnap? Elbarikádozták magukat. Nincs rendőrség! Másnap ment a vezérük, egy ilyen önkéntes rendőr sírni, hogy rendőrség, mert lelőttek valakit. Nincsen rasszizmus! Egy ázsiai japán riporter odament fotózni, összeverték.

Miről beszélgetünk? Ideológiai katyvasz van. Térjünk haza! Azt mondja nekem, hogy diktatúra van, közben felvonul a hülyegyerek vörös csillaggal és azt mondja, hogy Kádár jó volt.

Miről beszélsz te? Kádár jó volt, az nem volt diktatúra? Diktatúrát kiabálsz és a diktatúrát akarod vissza? Olyan ideológiai zűrzavarban vannak, hogy szerintem azért ettől az enyém sokkal jobb. Én az Istent, a hazát, a családot szeretem. Nem Hitlerjugendet akarok, bár mindig kijön a liberális oldalon, hogy »csak fehér emberek«. Oké, valamennyire bele kell menni, van olyan élethelyzet, de én nem vagyok náci, rasszista, fasiszta, meg semmi.

Én egy nacionalista, nemzetszerető ember vagyok, akit mindig elnyomnak. Még a tíz év utáni kétharmados többséggel is nekem kell meghunyászkodnom.

Erre most a legjobb példa a Vidnyánszky-féle őrület, az SZFE. A Vidnyánszkyék nem azt akarják, hogy jujj, most akkor minden liberálist kipusztítunk, és ott is majd göbbelsi dolgok lesznek. Nem, azt akarják, hogy magyar darabokat is láthassunk, hogy megjelenjen a nemzet, hogy Bede Zsolt is el tudjon menni színházba. Mert én nem szeretem azt, amikor meglátok egy Alföldi-darabot és Koppány szívja a füves cigit az István, a királyban.

Engem sértenek meg mindig, és én kapom azt, hogy rasszista vagyok meg kirekesztő. Rám akarja nyomni mindenki a szarjait, de én erre nem vagyok kíváncsi. Nem kapcsolom be a tévét, nem megyek színházba pont ezek miatt. Nem azért, mert büdös bunkó vagyok, hanem mert nem tetszik.

Az Alföldi Robi, a Stohl Buci, a Hernádi Juci, a Vágó Pista… Ezeknek az nem tetszik most, azért üvöltenek, mert a másik oldal, a konzervatív, a nemzeti is szerepet akar.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyűlölködjünk együtt
2020. november 19. 19:54
Elolvastam a Bede interjút, az az ember bevallottan retteg, nem irigylem.
Gyűlölködjünk együtt
2020. november 19. 18:56
Dzsótika hogy aggódik Londonért. Nem értem miért készteti ezt a fiut műfaszlengetésre az hogy a kolonizáló hatalmaknak most visszanyal a fagyi. A britek, franciák, belgák, németek, olaszok, spanyolok...stb valaha leuralták a világot, most isszák szépen a levét. Az amerikaiak saját maguknak hurcolták be a négereket, most isszák a levét. Ki mint vet, úgy arat.
Gyűlölködjünk együtt
2020. november 19. 18:50
A "Segíccség a hadházy elütött!!" a magyar I Cant Breathe
Szuverén maffiaállam
2020. november 19. 14:48
A NER szellemi hátországa, intellektuális aranytartaléka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!