Nem a transzjogokért folytatott küzdelemmel van bajom

2020. szeptember 15. 10:07

De érdemes megnézni kik ezek a csodálatos cégek akik kiállnak az emberi jogok mellett.

2020. szeptember 15. 10:07
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Ma több mint 1000 nagyvállalat mondta ki egy nagyívű közleményben, hogy a transzjogok emberi jogok. Nem még mielőtt, nem a transzjogokért folytatott küzdelemmel van bajom (bár az biztos, hogy vitában állok azokkal a transzaktivistákkal, akik tagadják a társadalom hatását a nemi szerepekre, ezt a vitát le is kéne egyszer játszani). Igen a transz embereket is megilleti ugyanúgy a jólét, a biztonság, a szeretet mint mindenki mást. De érdemes megnézni kik ezek a csodálatos cégek akik kiállnak az emberi jogok mellett? Az Unilver, a BP, a Disney például. Itt a lista: https://divamag.co.uk/2020/09/14/news-over-100-major-companies-join-together-to-say-trans-rights-are-human-rights/

A BP olajipari cég, akiknek az egyik legnagyobb olajszennyezést köszönhetjük az elmúlt évtizedben. Az Unilver amelyik a világ egyik legnagyobb környezeti szennyezője, és a Disney, amiből itthon csak a Jégvarázs van meg, viszont a dolgozóit az egyik legdurvábban kizsákmányoló cég. És igen lehet azt mondani, hogy csodálatos, hogy ezek a cégek emberi jogként ismerik el a transzjogokat, de ez valójában leginkább marketing, és ne legyen kérdés, ha azt mérik majd, hogy a horogkeresztes karszalag felhúzása a munkavállalókra hoz profitot, akkor felhúzzák majd a horogkeresztes karszalagot. Semmi gond egyébként azt is csak a profit érdekében teszik majd, max még finanszíroznak pár haláltábort is (ha nem hiszitek, akkor érdemes nácik és nagytőke viszonyáról, vagy éppen az ujgur haláltáborok melől profitot kizsákmányoló nagycégek példáját megnézni).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bejla
2020. szeptember 15. 23:23
Huba, menj a qrva anyádba!
Európai téridő
2020. szeptember 15. 17:47
Piros pontokat gyűjtenek a feketék mellé.
matyi lúdas
2020. szeptember 15. 15:53
https://i.imgur.com/mllHtfr.jpg
matyi lúdas
2020. szeptember 15. 15:53
https://i.imgur.com/lMMkTqa.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!