Ferenc pápa újra a szivárványos propaganda szorításába került

2020. szeptember 23. 07:21

Mondott ezzel bármi olyat is, ami után a „buzizászlót” ki lehetne tenni a vatikáni mellé a templomok homlokzatán?

2020. szeptember 23. 07:21
Gável András
Vasarnap.hu

„Az isteni irgalmasság gyakorlása közben újra olyat mondott, amit az LMBTQ propagandagépezete azonnal felhasznált, miután finoman a »saját képére és hasonlatosságára« formálta az eredeti jelentést. A lobbi olyan erősen nyomul a világban, hogy minden lehetséges felületet kihasználnak, hogy a Bibliától messze távol álló nézeteiket lenyomják a torkunkon. Számukra semmi sem szent – még a Szentatya sem, Isten sem –, egyedül az érdekli őket, hogy elérjék a céljukat. Nem dőlünk be nekik.

Ferenc pápának elegendő volt kimondania az egyház tanítását – amely szerint Isten minden embert szeret (a »de utálja a bűnt« részt nem mondhatjuk, hogy túlhangsúlyozta volna) –, a média és a sajtó (sejthetjük, melyik fele) felkapta Péter utódának kvázi ex-catedra fokozatúra tupírozott kijelentését, egy kis ferdítéssel-csúsztatással megspékelve, miszerint az LMBTQ embereket – sőt ártatlan gyerekeket (!), akik szinte LMBTQ-magzatburokban fejlődtek LMBTQ-anyjuk méhében – az egyház elfogadja, mi több, kifejezetten szereti. Következtetés: az egyház elfogadja az LMBTQ-„mozgalmat” – szőrüstül-bőröstül.

Ferenc pápa azt mondta az LMBTQ-gyermekek szüleiből álló csoportnak, hogy »Isten úgy szereti gyermekeiteket, amilyenek«, illetve »az egyház úgy szereti gyermekeiteket, amilyenek, mert ők Isten gyermekei«. Na de, kérem szépen, mondott ezzel bármi olyat is, ami után a »buzizászlót« ki lehetne tenni a vatikáni mellé a templomok homlokzatán? Válaszolok: nem. A magát az egyházhoz tartozónak feltüntetni szándékozó »Jonatán Sátra« LMBTQ-csoport azonban meglovagolta a pápai kijelentést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. szeptember 23. 13:16
A pápa (Ferenc is) Jézus korunk földi helytartója, ehhez kell nyilatkozni és viselkedni!
luzitanxaver
2020. szeptember 23. 09:39
Szerencséje van a szerzőnek, hogy nem Németországban él, mert már kezdhetné is gyűjteni a perköltségre valót.
Finale*
2020. szeptember 23. 08:56
Gyenge. Ferenc pápa gyenege, raadasul elbukkott abban az ontetszelgesben,hogy mindenkinek meg akar felelni . Pontosabban a baloldalnak es a nem hivoknek jobban azt hitte o lesz az elso aki meghodithatja oket. O lesz a jofej pap.
74bro
2020. szeptember 23. 08:11
Igen, én sem bántanám a pápát. A libernyákok megpróbálták saját céljaikra kihasználni már a lengyel pápát is, de róla, az ő integritásáról lepattantak, ő nem a balos propaganda közvetítésével lett népszerű. Benedek túl magas volt nekik, mind emberileg, mind intellektualitás terén, őt agyonhallgatták. Ez a mai pápa csak sodródik az árral, és ezt kihasználják...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!