Az irigység visszataszító

2020. augusztus 22. 21:44

Ha tovább kóstolgat engem, Bayert, Szakácsot, a Sajtóklubot, akkor én is mesélni kezdek róla. Van miről.

2020. augusztus 22. 21:44
Szentesi Zöldi László
Facebook

„A rossz emberi tulajdonságok közül az irigység az egyik legvisszataszítóbb.

Az irigy ember önismerete nulla, az örökös másokhoz méricskélésben a maradék egyénisége is feloldódik.

Újságírók, írogató emberek között úgy ismered fel az irigy, kisszerű embert, ha nem csak gyorsan átfutod az irományait, de jobban odafigyelsz a részletekre is. Rendre visszatér fő rögeszméjéhez, mások szapulásához, a nála tehetségesebb, sikeresebb, minőségibb emberek gyalázásához. Soha nem elemez, csak vádaskodik. Gyümölcsei pusztán alantas indulatok. És jól figyelj: nincs humora. Csikorgós, fűrészporos minden cikke, unalmasan, stílustalanul keménykedik.

Nyilvánvaló dolgokat csomagol mondatokba közepes tehetségével. Nemzetinek, kereszténynek álcázza magát, miközben már mindenkit feljelentett a közvéleménynél. Aki ismeri, undorral fordul el tőle, néhány híve ajnározza meg, amíg rá nem jönnek, hogy ki is ő valójában.

Ennyit szerettem volna elmondani róla.

Ha tovább kóstolgat engem, Bayert, Szakácsot, a Sajtóklubot, akkor én is mesélni kezdek róla.

Van miről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2020. augusztus 27. 07:29
Jobboldali körökben elterjedt az a hír, hogy Stoffán egy csirkefogó. Kétes egzisztenciákat támogat, alja emberekkel barátkozik. Persona non grata. Kölcsön ne adjon neki senki, pórul fog járni.
stoffán01
2020. augusztus 24. 14:26
http://stoffangyorgy.blogspot.com/2020/08/a-botorsag-visszataszito-valasz.html
stoffán01
2020. augusztus 24. 10:37
Kire, vagy mire lennék irigy? Mindössze egy igen logikus dologra hívtam fel a figyelmet: Nem kellene azonnal és gondolkodás nélkül beugrani egy heccelő cselekménynek, amelyet egy, a kormánypártot folyamatosan gyalázó ember követ el, s amellyel megteremtette annak a körülményeit, hogy két ellentétes előjelű, a magyar nemzeti lobogót dobja a Dunába... Nem szidtam senkit, nem irigykedtem, hiszen nincs is mire irigykedni az említett urakat illetően, csupán a gondolkodás hiányát voltam bátor kissé felháborodva papírra vetni. Szentesi bolsevik, minősítő és rágalmazó stílusával azonban nem vagyok hajlandó foglalkozni. Mert tudjuk, hogy egy szint fölött....
zenitaph
2020. augusztus 24. 07:55
De rohadt szórakoztató amikor neripari szakmunkások azon vesznek össze hogy ki a nagyobb fideszes. Azért irasai alapján a Szentesibe van valószínűleg a legtöbb frusztráció. Egyébként meg mindig utáltam az ilyen kemény keresnek gondolt gagyi streberspiclitempót amit most itt előad: ha meg egyszer beszolsz, akkor kitalálok az ugyeidrol" ha van mondanivalod akkor mondd bazmeg, de nem kell a fenyegető üzengetés nyilvánosan. Mennyire tré ember az ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!