Az utcai vérontást látja alternatívának a nyolcadik kerület déká-momentumos képviselője

2020. július 29. 16:13

Ha a kerület hazudozós, balfácán polgármesterének lenne minimális tekintélye legalább a sajátjai között, páros lábbal rúgná ki az önkormányzatból ezt a vállalhatatlan Lenin-fiút.

2020. július 29. 16:13
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Nem vicc, nem félreértés. Tavasszal még akasztásokról álmodozott, ma már az utcai vérontást látja alternatívának a nyolcadik kerület déká-momentumos képviselője.

Az az érzésem, hogy ez a szerencsétlen félnótás fel sem fogja, miről beszél, de az mindenképp megdöbbentő, hogy valaki hatalomból, városvezetői székből ilyet mondhat. Következmény – szokás szerint – megint nincs, a balliberális (értsd: »függetlenobjektív«) sajtó pedig szépen agyonhallgatja az ügyet. Ha a kerület hazudozós, balfácán polgármesterének lenne minimális tekintélye legalább a sajátjai között, páros lábbal rúgná ki az önkormányzatból ezt a vállalhatatlan Lenin-fiút. De nincs neki. Vagy egyetért vele. Nem tudni, de hogy lapít mindenki, az tisztán látszik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 01. 04:50
A MOMENTUMOS IFJÚ-URAK UTOLSÓ MENTSVÁRA, KVÁZI ULTIMA RATIÓ-JA A VÉR ÉS AZ ERŐSZAK! NO EZT MINDIG IS ÉRTETTÉK AZ AMOLYAN "LENIN FIÚ" SZABÁSÚ ÚJKOMMUNISTA UJDONDÁSZOK--A VÉRESKEZŰ ZSIDÓFAJÚ GYILKOSOK, A SZAMUELLY (SÁMUELI) TIBOROK ELVEINEK ÉS ÖLDÖKLÉSI GYAKORLATAINAK MAI ÖRÖKÖSEI.! EZ "MEGY"(!) NEKIK, A KOMOLY ORSZÁGÉPITÉS NEM!!!
toef36
2020. július 30. 16:28
Visszatért a régi "nyocker" kultúrája, szelleme?
Aerion
2020. július 29. 21:38
Ez a csávó egy kis buzi pöcs. A szánalmas kis pofájára van írva. Az első komolyabb összecsapástól összeszarná magát, és úgy húzna el, mint vadlibák. Ez csak akkor lenne hős, ha a foglyokat kellene kínoznia, akkor elemében lenne, csonkolás, nemi erőszak, belezés, trancsírozás. De ha ő lenne fogoly olvtársaim, olyan sírást és rimánkodást valszeg nemigen látna az ég mostanság, ami akkor következne.
BőröndÖdön
2020. július 29. 20:17
Máté,még mindig savanyú a szőlő...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!