Rémes volt megélni, mi folyik a parlamentben

2020. április 11. 12:40

Az Egyesült Államok nagykövetei már akkoriban is világszerte monitorozták a harmincas fiatalokat. Interjú.

2020. április 11. 12:40
Palotás János
24.hu

Uh.

Jó, mi? Én terveztem a komplett berendezést. A dekorációi is mind saját. És a fotók.

Bush is?

Személyesen találkoztunk.

Mint?

Mint a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke. Ő meg mint Amerikáé.

Kint?

Egyszer kint, egyszer idehaza. Az Egyesült Államok nagykövetei már akkoriban is világszerte monitorozták a harmincas fiatalokat, olyanokat kerestek, akiknek vélhetően hamarosan szerepük lesz adott ország gazdasági, politikai vezetésében. Ezeket kihívták, és megmutatták nekik, hogyan működik Amerika. Beválogattak. Tőle magától kaptam a dedikált plakátot.

És ez a sok óra a falon? Londoni pontos idő, New York-i pontos idő, moszkvai pontos idő, tokiói pontos idő: itt az egész glóbusz ezen a húsz négyzetméteren.

Míg tőzsdéztem, volt jelentősége, hol tartanak a vezető börzék. Aztán meghagytam az órákat, illik hozzám a stílusuk. Azt jelképezik, hogy folyamatosan kitekintek a világra.

S ez az önről készült olajkép mit jelképez?

Ezt simán csak szeretem. A kilencvenes évek közepén készült rólam egy remek fotó a büki golfklubomban, és megkértem Jedlicska János festőművészt, ültesse át olajba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messzeföld
2020. április 13. 04:56
Még ha igaz lenne minden szava is: MOST kellett ezt az interjút közreadni, "újságíró"? Egyébként meg, mi az, hogy Ausztriában, USA-ban jegyeztette be a cégeit. Nagyon hangoztatja, hogy ő kikezdhetetlen! Ugyan már!
furunkulus13
2020. április 12. 17:55
Borzasztó látvány, ahogy a politikai temetőböl előmászik ez a jellemtelen, hülye jótevőit hátbaszuró, business-man-t tettető szélhámos, és gátlástalanul osztja az észt! Orditó szükség lenne, hogy egy jótollú ujságiró szépen feldolgozza és leirja ennek a gazembernek a mocskos pályafutását, a, jövő nemzedék okulására , igy tették Palotás és haramiatársai rémregénnyé a magyar rendszerváltást.!!
Lolka-Bolka
2020. április 11. 22:04
ezt a rohadt kommunita patkanyt ... a kurva anyad elojottel a pocegodorbol... a kurva anyad.
balbako_
2020. április 11. 19:55
Mint az már köztudott az MDF teli volt ügynökökkel.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!