Mostantól egy új menedékkérelmet sem fogadunk be

2020. március 02. 21:53

Ne próbáljanak illegálisan belépni Görögországba – mindenkit visszafordítunk.

2020. március 02. 21:53
Kiriákosz Micotákisz
Twitter

„Nemzetbiztonsági tanácsunk határozata alapján maximálisra emeltük a feltartóztatás szintjét a határainkon. Mostantól fogva egy új menedékkérelmet sem fogadunk be egy hónapig. A teljes európai támogatást az EUMSZ 78 (3). cikkére való hivatkozással biztosítjuk. 

Görögország külső határai Európa külső határai. Megvédjük őket. Kedden Charles Michellel meglátogatom az evroszi szárazföldi határszakaszt. 

Még egyszer: ne próbáljanak illegálisan belépni Görögországba – mindenkit visszafordítunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. március 05. 07:38
"...MOSTANTÓL EGY ÚJ MENEDÉKKÉRELMET SEM FOGADUNK BE.." Natttyon hjjjjesss Micotákisz-kám! Csak egy kicsit KÉSŐ--oda kölltött vÓn' jobban figyelni bazzdmeg--A MAGYAR DR.ORBÁN VIKTORRA...KISÖCSI...DE!Még most sen nagyon vagytok elkésve: IGYEKEZZETEK FASZIKÁM! IGYEKEZZETEK!!!
röviden
2020. március 04. 05:04
Ha jól értem, az emberijogok felfüggesztve egy hónapra. :) Taps. Minket kevesebbért évekig baszogattak, pedig csak láttuk előre. Hiába, aki megelőzi a korát...:)
renoman
2020. március 03. 17:18
Görögország és Törökország kölcsönös gyűlöletben tengetik életüket évtizedek /századok/ óta, ahhoz képest semmilyen határkerítés nincs a két ország között. A semmit kurva nehéz lesz védeni, szinte lehetetlen.
EMM195
2020. március 03. 11:07
Milyen érdekes, hogy eddig nem hallottunk az új görög kormány migri ellenességéről. Valahogy senki nem figyelt oda rájuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!