Nagyon nehéz nem azt mondani Iowára, hogy csalás

2020. február 06. 09:54

És akkor higgyük el, hogy a lehalás a választások estéjén véletlen volt?

2020. február 06. 09:54
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Én nagyon visszafogott voltam eddig, de hát erre nagyon nehéz nem azt mondani, hogy csalás. Jelelnleg 96 százalékos feldolgozottságánál, az iowai demokrata elnökjelölti előválasztáson majdnem döntetlere áll Sanders és Buttigieg. 0.1 százalékpont a különbség. Ez azért érdekes, mert egy órája 95 százalékos feldolgozottságnál még 0.7 százalékpont volt a különbség, tegnap 70 százalékos feldolgozottságnál pedig 1,6 százalék.

Azt is tudjuk, hogy 30 órája minden eredmény beérkezet már az iowai pártvezetéshez. Az eredményeket mégis csak lassan frissítik. És úgy tünik pont olyan sorrendben rakják ki az eredményeket, hogy azok a körzetek kerülnek a végére ahol Sanders erős. 2 napig azt tolták a világba, hogy a centrista Buttigieg nyert miközben a végeredmény vagy döntetlen lesz és egy 1-2 állami delegáltan fog múlni, vagy Sanders győzelem lesz a vége a jelenlegi dinamika szerint. És akkor higgyük el, hogy a lehalás a választások estéjén véletlen volt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retsag
2020. február 07. 20:57
De most akkor az önkori választás az okés volt? Vagy mi van?
Krupp Skya
2020. február 07. 09:57
"Nagyon nehéz nem azt mondani Iowára, hogy csalás" Rád is nagyon nehéz nem azt mondani, hogy ez hülye.
mdave88
2020. február 06. 18:34
"centrista"! beszarok.
Amerigo
2020. február 06. 18:07
Most őszintén kérdem, ezért alkalmazzák ezt a macskajancsit láriferi gézukáék, hogy baromságokat osszon meg a faszbukon, munkaidőben, a mi pénzünkön?? Mióta illetékes a városháza külpolitikai témákban, most amikor ráadásul torlódnak Bp. üzemeltetési és felújítási ügyei: Lánchíd, beruházások, ésatöbbi, ésatöbbi? Vagy még nem lépett be a sokadik ingyenélőnek a városházára?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!