Migránscirkusz újratöltve

2020. február 08. 11:37

Migránsoknak nevezni a migránsokat, nahát, ez nyilvánvalóan kimeríti az agymosás fullba nyomásának minősített esetét.

2020. február 08. 11:37
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Persze, mondom, 2015-ben már láttunk ilyet. Sőt, csak ilyen cikkekhez volt szerencséje annak, aki az Index–444–HVG liberális Bermuda-háromszögből tájékozódott. Akkor a teljes balliberális sajtó és az ellenzéki pártok azon voltak, hogy megnyerjék azt a nyelvpolitikai csatát, amelyeknek az volt a tétje, hogy szegény, ártatlan, a bombák robaja elől menekülő agysebészprofesszorokról, tervezőmérnökökről, matematikatanárokról és informatikai zsenikről szóljon a közbeszéd, vagy a pőre valóságtól, vagyis az euróezrekkel, biankó bankkártyákkal, százezres okostelefonokkal, továbbá részletes térképmagyarázatokkal feltöltött táblagépekkel érkező illegális migránsok honfoglaló tömegeiről. A harcot – a fasiszta és kirekesztő és nyilvánvalóan fideszes valóság miatt, és mert a magyar emberek inkább hittek a szemüknek és a fülüknek, mint nekik – elvesztették. Ami, úgy tűnik, a »kollégát« nem zavarja, esetleg úgy gondolhatja, itt az idő újra csatába indulni, a magyarok amúgy is feledékenyek, biztosan csak kevesen emlékeznek a hírhedt röszkei csatára.

Ez utóbbi a legvalószínűbb, mert a következő cikkében már úgy fogalmazott, hogy a köztévé azért »nyomja fullba az agymosást«, mert több szakértőt is megszólaltatott, akik arra hívták fel a figyelmet, hogy 2015-ben is békésnek indult a határ elé szervezett demonstráció, és csak később vált háborús csatatérré a röszkei határsáv. A fiatal férfiakból álló tüntetők először valóban csak békésen tüntetgettek, és csak később, miután a magyar hatóságok nem teljesítettek azt a kívánságukat, hogy átengedjék őket a határon, támadták meg Magyarországot.

Erre felhívni a figyelmet és közben migránsoknak nevezni a migránsokat, nahát, ez nyilvánvalóan kimeríti az agymosás fullba nyomásának minősített esetét.

Legalábbis az illegális migránsokat agyonsztároló Index szerint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. február 09. 19:54
Állampárti cseléd-prosti.
barany
2020. február 09. 19:14
Egy aranyos migráns történet. Angolul jól beszélő, sötét bőrű afrikai migráns hölgy Finnországban azt panaszolta, hogy nagyon hideg van, sok a finn, és kevés a migráns. De van megoldás. A finnek egyik felét Afrikába, másikat pedig az ország északi felébe kellene áttelepíteni. Dél-Finnországba pedig jöhetnek az afrikai migránsok. Mindenki jól járna, és még a káposzta is megmaradna.
Pierre
2020. február 09. 10:52
apati, nem kelletek senkinek, kozpenzen kitartott fideszkurvak. "Minden idők legrosszabb nézettségét produkálta az állami dalverseny a köztévén." A rekord-alacsony nézettség túlnyomó részét 50 év felettiek adták. https://index.hu/kultur/media/2020/02/08/minden_idok_legrosszabb_nezettseget_produkalt_az_allami_dalverseny_a_kozteven/
syphax
2020. február 09. 08:09
KÖZ-FASZVERÉST JAVASLANÉK GRÉCZY ZSOLT FŐVÉDNÖKSÉGE MELLETT..RÖSZKÉRE INDEX-HVG-444 OLVASÓKNAK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!