Történelmi csúcsponton a svéd bevándorlásellenesek!

2019. december 22. 08:56

A kutatási eredményből jól látszik, hogy a svédeknek egyre inkább elegük van a hagyományos pártokból, a bevándorlás okozta súlyos bűncselekményekből.

2019. december 22. 08:56
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Soha nem látott támogatottságot mértek a Svéd Demokraták nevezetű bevándorlásellenes pártnak. Ha most lennének a választások, akkor 29,1 százalékot érnének el. Tőlük messze lemaradva csupán 21,1 százalékon áll a kormányzó szocdem párt. A szintén ellenzéki Mérsékelt Párt 16,5, és a kereszténydemokraták 6,3 százalékon állnak.

Utóbbi két párt jobbközépnek tekinthetőek, de nem igazán akarnák a Svéd Demokratákkal közösen kormányozni. A kutatási eredményből jól látszik, hogy a svédeknek egyre inkább elegük van a hagyományos pártokból, a bevándorlás okozta súlyos bűncselekményekből, és a gazdaság viszonylag gyenge teljesítményéből. Egyelőre azonban úgy tűnik, 2022-en lesz legközelebb választás az országban, így addig az erőviszonyok jelentősen átalakulhatnak még.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NagyLaci
2019. december 22. 19:36
A Svédeknek már mindegy. Utólag könnyű okosnak lenni, de már felesleges. Térjenek meg Mohamedhez. Igaz akkor nuku vodka.
választópolgár
2019. december 22. 12:26
Ez a következménye 40 év szociáldemokrata kormányzásának. Mindenki jó valamire. A svédek pl elrettentő példának.
Kegyes urunk Karolus
2019. december 22. 11:53
Oszt ez a max, vagy még pár %-ot erősödhetnek?
Kriszta67
2019. december 22. 11:51
A baloldal azonnal csatlakozna az önkéntes befogadókhoz. Ha a lengyeleknél is elbukna a kormánypárt, valószínűleg átvernék a tagállamokon a kötelező kvótát is. Aztán száz hajóval hordanák be afrika felesleges szaporulatát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!