A migráns

2019. december 02. 08:03

A migránsokkal választás nyerhető ott, ahol nincsen migráns, és népszerűség szerezhető, ahonnan éppen kitoloncolják őket.

2019. december 02. 08:03
Kocsis Árpád
Mérce

„A migránsban kihunyt az ember.

Az, ami egykor gyűjtőfogalom volt, mára „fosztófogalommá” lett. A migráns nem menedékkérő, nem oltalmazott, oltalomkereső, befogadott, vagy ezekhez hasonló.

Semmiképpen sem sorstárs vagy polgártárs.

A migráns törvényen kívüli tényező – a nemzetközi egyezmények nem vonatkoznak rá. Így ezek megsértésének nincsenek is következményei.

A migránsra alkudni lehet. A pillanatnyi megtűréséért pénz, támogatás igényelhető. Nyerészkedni lehet rajta. A migráns hasznot hajt. A migránskérdést ki lehet szervezni Európa peremére, kezelését háborús bűnösökre bízva. A migránsokkal választás nyerhető ott, ahol nincsen migráns, és népszerűség szerezhető, ahonnan éppen kitoloncolják őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2019. december 04. 11:56
Lásd a következő írásban az ellenségek és a vészhelyzet hasznát a hatalom számára, illetve a félelem és a tudatlanság szerepét. (Egyébként általában a háborúról szól, arról, hogy a politikai konfliktusok kapcsán hogyan manipulálják a népet, és hogy mit lehet tenni egy békésebb világért:) http://egyvilag.hu/temakep/077.shtml Az ellenségről, vészhelyzetről itt van benne szó: http://egyvilag.hu/temakep/077.shtml#p6
Bukik a Zorbán
2019. december 03. 16:40
Hihetetlen! Ki találja ki a Mandinernél ezt az eszement ostobaságot, hogy egy másik oldalra irányítja át az olvasót??? Ráadásul még olyan szélsőséges bolsevista oldalakra, mint a 444, mérce, mancs, stb... Már elnézést, de ez marketing-analfabétizmusnak számít, attól függetlenül is óriási hiba, hogy egyébként micsoda förtelmes oldalakat ajánlgatnak ilyen módon. Képzeljék el, ha az Alza saját oldalán azt írná egy piritóssütő mellé, hogy "további információk a Media Markt oldalán". Találgassunk: dicséretet kapna az ilyen marketinges?
Peter8811
2019. december 03. 06:16
Dolgozni csak pontosan és szépen, Ahogy a Mérce vörös csillagja megy lefelé az égen Vagy mint a baloldal a leszálló ágban. Mint polgármester megy a masszírozó ágyban Úgy érdemes!
Negue
2019. december 03. 01:01
Te nagyon-nagyon okos! Az illegális bevándorlókról hallottál már? Mert az a katasztrofális probléma. Nagyon jól hangzó kifejezés, hogy: migráns, de azt illene tudni, hogy ez egy gyűjtőnév. Így aztán, ezt a hülye süketelést be is lehet fejezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!