A felzaklatott Batiz

2019. december 02. 14:34

Batiz Andrást nagyon fel szokta zaklatni, hogy a kormánypárti sajtó megírja, ha migránsok vétenek a törvény ellen. 

2019. december 02. 14:34
Apáti Bence
Hír TV

„Szóval Batiz Andrást nagyon fel szokta zaklatni, hogy a kormánypárti sajtó megírja, ha migránsok vétenek a törvény ellen. 

Állítása szerint egy alkalommal a feleségével felfedezett egy hírt a »lakájsajtóban« amiben arról írtak, hogy egy jemeni migráns meg akart erőszakolni valakit Strasbourgban, forrás pedig nem volt, úgyhogy a hír egészen biztosan hazugság, minden alap nélküli gyűlöletkeltés. 

Nekem mondjuk úgy rémlik, hogy számtalan, migrik által elkövetett  ficki-ficki derült ki az elmúlt pár évben. Gondoljunk csak Kölnre, ahol 2015-ben nagyjából 600 migráns indult hitetlen gyaurokat erőszakolni, amit a Batiz által kedvelt média mindössze csak egy szűk hétig próbált eltitkolni, de Stockholmban például egy év alatt 14 százalékkal nőtt a nemi erőszakok száma, ami azt jelenti, hogy 2019 első felében összesen 1060 (!) nemi erőszak történt, – minden nap öt – de ez a szám 2018 első felében még »csak« 890 eset volt. Az elkövetők származását persze nácizmus nyilvántartani, de az erőszakolók 90 százalékát Abdulnak, Ahmednek, vagy Mohamednek hívják. 

De ott van az a pakisztáni migránsokból álló pedofil banda is, amelynek 1500 áldozata van. Az áldozatok kivétel nélkül gyerekek. Batiz úr viszont igazi libsiként úgy beszél, mintha ezek a borzalmas esetek meg sem történtek volna, mindössze Habony Árpád fejéből pattantak volna csak ki. 

Én azért Batiz helyében, mielőtt ekkora baromságokkal udvarolnék a belpesti, Karigerire szavazó liberálisoknak, elbeszélgetnék a kölni és stockholmi áldozatokkal, és megkérdezném annak az 1500 szülőnek a véleményét is, akiknek a gyerekeit a Yorkshire megyei Rotherhamban élő pakisztáni származású migránsok erőszakoltak meg. 

Karigeri tehát visszahozta a városházára a Gyurcsány-Demszky korszakot, a bukott politikusok bukott udvartartását, és a bukott talpnyalók eszmerendszerét, a liberalizmust.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2019. december 03. 13:43
"Én azért Batiz helyében, mielőtt ekkora baromságokkal udvarolnék a belpesti, Karigerire szavazó liberálisoknak,..." hát ja. zorbánnak, nem Karigerinek udvarolsz baromságokkal nyalonc. még mindig kifizetődő a seggnyalás ugye ? beni ben, mi a helyzet a kereszt letakarásokkal az olasz temetőkben, megvilágosodtál már ? seggnyaló, nagyon ráizgult a sakál média a migráncsokra a fekete október óta. hirtelen már alagutat is ástak, micsoda véletlen, pont most a nagy bukó forduló után. és pont Ásotthalmon, a mi hazánk mozgalom főhadiszállásán. vannak ilyen véletlenek baszkikám. csak szólok, süllyed a hajó, még talán kiszállhatsz, ha van eszed. bár, az írásod olvasva, úgy tűnik nincs, a segggazda iránti rajongásod mindent felül ír. arra azért még emlékeztetnélek, a parancsra tettem, már a nácikoknál sem működött. egyébként, ha már migráncsok, korpáncsokból jóval többet látni kies hazánkban, elég, ha csak a környezetedben szétnézel. csak kérdezem, bazmeg zsoca, mészáros lölö, garancsi petymeg, rogáncs bulibáró, broki zsolti, panaszos tiborcz nem zavarnak ?
Coccothraustes
2019. december 03. 00:54
"Karigeri tehát visszahozta a városházára a Gyurcsány-Demszky korszakot, a bukott politikusok bukott udvartartását, és a bukott talpnyalók eszmerendszerét, a liberalizmust." Tűpontos. Sajnos.
BőröndÖdön
2019. december 02. 22:55
Bencus hű cselédje a pártállamunknak...:(
sozlib_abschaum
2019. december 02. 18:24
a migráns simogatóknak ajánlanám a következő linket megnézni, milyen tevékenyek az "agysebészek" Németországban http://www.politikversagen.net/rubrik/auslaenderkriminalitaet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!