Az új-zélandi meleg tündérmese, avagy aki mindig rákontráz a kormány provokációira, az nem progresszív ellenzéki, hanem a NER futóbolondja

2019. augusztus 28. 10:05

A liberális emancipáció egész pontosan odáig terjed, amíg elfedjük az egymástól elválaszthatatlan gazdasági és nemi hierarchiákat.

2019. augusztus 28. 10:05
Horváth Lilla
Nem hétköznapi feminizmus

„Nem véletlen, hogy ezekből az ünneplő posztokből a nők minden szinten ki vannak zárva. Nem jelentene nagy megerőltetést pedig belegondolni, hogy azt a gyereket kihordta valaki, nyilván nem jó kedvéből vállalva a súlyos testi és lelki megterhelést. Nem ártana a történetet ebből a szemszögből is megnézni, és akkor rájöhetnének, hogy az új-zélandi tündérmese mögött egy sokkal komorabb történet rejlik. Hogy a béranyaság nem kevesebb, mint kőkemény kizsákmányolás csak annak titok, aki szemellenzőt hord – mindenki járjon utána, aki eddig nem akart. Csak hát túl kellemetlen igazság ez azok számára, akik a jelenlegi világrend fenntartásában érdekeltek. A liberális »emancipáció« gondolatvilága egész pontosan odáig terjed, amíg toleranciáról és elfogadásról kell papolni, ami szépen elfedi a materiális egyenlőtlenségeket, jelen esetben az egymástól elválaszthatatlan gazdasági és nemi hierarchiákat. Nem láttam, hogy bármely »ellenzéki« szereplő (»civil«, sajtómunkás, stb) kritikát fogalmazott volna meg a nők meleg férfiak – vagy meddő heteroszexuális párok – általi kizsákmányolása ellen a Mallard/Coffey-sztori kapcsán. Sőt, amint valaki kritizálni merte az új-zélandi csodát, rögtön ugrott az online csendőrség valamely tagja, hogy homofóbiát kiáltson.

Kövér László meleg ügyet akart csinálni a béranyaságból, holott a béranyát igénybevevők többsége heteroszexuális. Ettől függetlenül Kövér Lászlónak igaza van abban, hogy a béranyaság elfogadhatatlan – de ez független attól, hogy melegek vagy nem melegek veszik igénybe. Viszont a melegek gyerekvállalása nem teszi elfogadhatóvá sem a béranyaságot, ahogy azt az önjelölt progresszívek állítják. Az, aki mindig rákontráz arra, amit a kormány mond, az nem azt bizonyítja, hogy mennyire haladó szellemiségű, hanem azt, hogy a kormány logikáját követi. Azzal, hogy egy szűk, jómódú meleg férfi kisebbség jogainak érdekében a nők jogait tiporják sárba, ezek a szereplők csak arról tesznek tanúbizonyságot, hogy a rosszabb társadalmi helyzetű többség semennyire sem érdekli őket. Nem véletlenül provokál a kormány újra és újra ezekkel a témákkal, a (tág értelemben vett) ellenzéki közeg pedig olyan mélységesen színvonaltalan, hogy sokan közülük rögtön ugranak, hogy rákontrázzanak a kormány provokációira. Nem kell nagyon éleseszűnek lenni, hogy észrevegye valaki: ezek Orbán kottájából játszanak, ingyen és bérmentve növelve a kormány népszerűségét. Nem azért, mert a többség gyűlölködő lenne, hanem mert látják a liberális ál-emancipáció alapvető igazságtalanságát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. augusztus 29. 11:00
Leányom! Nem kell itt kerülgetni a forró kását. Be kell vallanod,hogy téged kurvára "érdekel" a meleg férfi-nő meg a többi "kicsavart kapcsolat". Nem dumálni kell..........tapasztalatot szerezni!! Rajta! Aztán jöhet az "erőltetett" szöveg. Már ha jön. A béranyaság itt csak a köret ami persze nem illik össze,mint a rántott gombafejekhez a sült burgonya párolt rizs helyett!!!!
syphax
2019. augusztus 29. 06:59
P.s.: És itt "jön be" a liberalizmus mélységesen álságos és hazug, kettős mércéjű mivolta. Mert őket csak a gazdag homoszexuális férfiak GYERMEKNENEVELÉS IRÁNTI SZABADSÁGJOGA ÉRDEKLI ÉS IZGATJA. Azoknak a nőknek a fizikai és anyagi KINJA(!!!)--tehát végsősoron az Ő SZABADSÁGUK IS, ill "AZ" NEM-- és a legkevésbé sem, akik a "béranyaságot" mesterséges vagy ilyen-olyan megtermékenyíttetéssel vállalják, de inkább vállalni kénytelenek--hogy valamelyes pézhez jussanak. ÉS "ERRŐL"-MINDERRŐL A HAZUG ÉS ÁLSÁGOS FEMINISTÁK(?!!!) IS MÉLYSÉGESEN HALLGATNAK S EGY KUKKOT SEM SZÓLNAK, AKIK VÉGSŐSORON A LIBERALIZMUS SZELLEMI EMLŐIN NEVELKEDTEK-NŐTTEK KI, ÉS EGYÉBKÉNT ÚGY NEM MELLESLEG "AZON" LEBZSELNEK MINDMÁIG. ŐK EBBEN A KÉRDÉSBEN IS HALLGATNAK, MINT FING A FŰBEN. HATALMAS MÉRETŰ nővédelmük megreked az egyszerű eseteknél és menten behúzzák fülöüket-farrkukat--ha van nekik valami ilyesmi--azonnal--ha a mainstream liberalizmust akárcsak a legcsekélyebb mértékű kritika érheti--JELLEMZŐEN AZ Ő ALJAS KÉTSZINŰSÉGÜKRE!
catalina9
2019. augusztus 28. 18:38
Az új-zélandi meleg tündérmese, avagy aki mindig rákontráz a kormány provokációira, az nem progresszív ellenzéki, hanem a NER futóbolondja" mondja egy futóbolond...
Mich
2019. augusztus 28. 17:12
Ehhez mit szólnak a fehérsapkás patkányok...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!