Örüljünk-e a Tóta W.-ítéletnek?

2019. június 04. 16:53

Mégis meddig terjed az a „méltóság”, amit szigorúan tilos megsérteni?

2019. június 04. 16:53
Megadja Gábor
Megadja Gábor
888

„A bíróság – egyelőre nem jogerősen – elítélte Tóta W. Árpád publicistát emberi méltóságot sértő kijelentéseiért. De van-e okunk örülni?
Tóta W. Árpád magyarokat gyalázott az egyik írásában. Ez akár lehetne breaking news is, ám a szerzőt ismerve ezek nagyjából a mindennapjai, tehát fölösleges rajta megdöbbenni.

A bíróságon Tóta arra hivatkozott, hogy ironizált, ám ezt mentségül nem fogadták el. Persze első blikkre egy jobboldalinak van miért örülnie, hiszen a bíróságok rendre jobboldaliakat ítélnek el, amiért azok ilyen-olyan politikusok, közéleti szereplők méltóságát sértik meg (lásd a Bayer–V1G-ügyet vagy a Bayer–Hadházy-ügyet). Legalább törlesztünk, ugye.

Második ránézésre nem biztos, hogy ez a fejlemény annyira örömteli. Mégis meddig terjed az a »méltóság«, amit szigorúan tilos megsérteni? Örüljünk akkor a jobboldaliak állandó feljelentésének is, mert Bayer Zsolt cicomás jelzőket aggat a liberálisokra? Meddig fognak elmenni a bíróságok a safe space-ek kialakításában, hogy mindenki féltve őrzött méltóságát mindenáron megvédjék?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2019. június 05. 18:42
Tóta az egyik legmocskosabb szennyíró a ballhibbant újságírónak nevezett ganéjokból! Az a fajta mocsok, aki a saját hazáját úgy gyűlöli, hogy még véletlenül se írna róla valmi nemeset! Az a sajtótermék ami leközli az írásait (sajnos a netről nehéz lenne letíltani) hasonlóan a mocsok tanyája! Tisztességes ember ezzel a takonnyal kerül minden kapcsolatot!
zakar zoltán béla
2019. június 05. 14:44
Vissza a Köménymagba mind a hármat!
zakar zoltán béla
2019. június 05. 14:44
Vissza a Köménymagba mind a hármat!
syphax
2019. június 05. 13:45
TÓTAWÉ KAPJA BÉ A SAJÁÁT FASZÁT OSZT' TRÁGJA. AZ Ő "MÉLTÓSÁGÁT" ÉRDEM MEGSÉRTENI, ANNÁLISINKÁBB MER' NEKI OLYAN NINCSEN....TÓTAVÉ EGY KACSACSŐRŰ EMLŐS ÉS EGY LÉPEGETŐ EXKAVÁTOR FRIGYÉBŐL KIBUKOTT SZARGÖRÉNY...MINT TUGGYUK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!