Az Inárcson gyilkoló volt rendőr cserbenhagyása mutatja meg, mennyire halott a magyar állam

2019. február 02. 12:58

Nem lenne ideje felállni végre és a pokolból egy jobb Magyarországot csinálni?

2019. február 02. 12:58
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Működik-e az az állam, az az ország nevezhető-e közösségnek, amely némán tűri, hogy nap mint nap ilyen esetek történjenek meg, hogy emberek legyenek öngyilkosok, tönkre menjen az életük, vagy pokolra jussanak azért, mert semmilyen területen nem kaptak támogatást?

Tudnak-e nyugodtan aludni a felelősök, amikor szociális munkásokat, gyerekgondozókat, ápolókat hagynak eszköz nélkül, tehetetlenségben fuldokolni a megoldhatatlan ügyek egyéni kis poklaiban, míg kitermelődik a tragédiák sora?

Nem lenne ideje felállni végre, és visszakövetelni azt a magyar államot, amelynek feladata segíteni a polgárokat, életeket menteni, sorsokat fordítani, és a pokolból egy jobb Magyarországot csinálni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. február 05. 03:56
Táncos a sötétben, inárcsi verzió.
Biivisz
2019. február 04. 16:56
Közeledünk a végcélhoz! Egy két év és már a (pedofil) gyerekgyilkosok bűneiért is a kormány lesz a felelős. Persze, csak ha jobboldali! (Mármint a kormány.) Ha balos, netán libbant volna, akkor "hajrá öngondoskodás" van, meg "minek ment oda".
Vakfolt
2019. február 04. 13:07
"Ez a magyar állam első mulasztása: ha kapnának érdembeli támogatást, akik beteg gyereküket ápolják, talán nem így ér véget ez a történet. De az állam nem segített, annyit legalábbis biztos nem, hogy ne lefelé induljon el tovább a férfi és családja története." Mintha most emelnék az otthonápolás összegét.. nahát, mégiscsak tesz az ügyben a kormány? De fura.
Vakfolt
2019. február 04. 13:01
"Az Inárcson gyilkoló volt rendőr cserbenhagyása mutatja meg, mennyire halott a magyar állam" - Te vagy a volt csendőr? - Igen állam bácsi én vagyok. - Na add a kezed, nehogy úgy érezd, hogy magadra vagy hagyva. - Milyen élőnek tetszik lenni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!