Van élet a körúton belül!

2018. november 27. 15:23

Kevés történésen lehetett mostanában nagyobbat élvezkedni, mint a haladó értelmiségen végigvonult vonyításon.

2018. november 27. 15:23
Piréz Róbert
Tutiblog

„Noha a hőmérő higanyszála a demokratikus minimum alá húzódott, az örökös haladásba feledkezett ellenzékünk nem mulasztotta el megmutatni, hogy a kormánypropaganda hazugságaival ellentétben igenis van élet a körúton belül. Most éppen a kommunista szubkultúra játszóterévé tett társadalomtudományi karokért tüntettek. Marginális csoportok egy marginális ügyért; természetesen nem elmulasztva mindezt össztársadalmi problémának beállítva.

Kevés történésen lehetett mostanában nagyobbat élvezkedni, mint a haladó értelmiségen végigvonult vonyításon, ami a szabadegyetem és a szabadoktatás közelebbről nem definiált ügyeiért jött ki belőlük. Az aktuális felháborodást (túl a CEU örökös hisztijén) GFG szolgáltatta, mivel eléggé el nem ítélhető módon elbeszéléseket tett közzé az általa főszerkesztett 888-on arról, ahogy az oktatást marxista indoktrinációra cserélő agitátorok milyen pusztítást végeznek a magyar egyetemeken. A hétvégi tüntetés és az egész hetesre tervezett Kossuth téri okkupáció ugyanis semmi másról nem szólt, mint ennek a szubkultúrának jogairól és kiváltságairól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. november 28. 14:55
Olyan ügyekben ugatnak balfékék, ami halálosan nem érdekli a polgárt. A CEU, a Gruevski ügy ki a fenét érdekel néhány megélhetési forradalmáron kívül.
Pelso j.
2018. november 27. 19:14
Neked ilyesmi jelenti az élvezkedést? Ó, te nagyon szegény.
HattoryHanzo
2018. november 27. 18:45
Csak hogy tudd, hol a helyetek: Lopva Konok Pétertől Halló! 888? Igen. A szomszédom galambokat etet, azok meg összeszarják a belső udvart. És? Ehhez nekünk mi közünk van? Mi oktatási kérdésekben várjuk a bejelentéseket. Miért? Ahhoz mi a fasz közötök van?
Senye Péter
2018. november 27. 18:38
A követelt 'szabad egyetem' könnyen lehet szabadegyetem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!