Trump támad

2018. november 16. 08:44

A Fehér Ház lakója is állampolgár, alárendelve a jogrendnek.

2018. november 16. 08:44
Avar János
Vasárnapi Hírek

„Lehetett egykor szegény Sessions az első Trump mögé álló szenátor, ha nem volt hajlandó Mueller felügyeletére, lévén maga is érintett az orosz kapcsolatokban. Vagyis a jogrend iránti lojalitása erősebb volt a Trump irántinál, ami ugye megbocsáthatatlan. Miként a felügyeletet átvevő hivatásos helyettesének is. Véget ért a választás, ideje lett olyasvalakit állítani az igazságügy élére, aki nem elvekhez, hanem elnökhöz hű, s ezt bizonyította is, »boszorkányüldözésnek« nevezve Mueller vizsgálatát. S nem habozott tudatni a kínos ügyésszel, hogy »túl közel került a vörös vonalhoz«, mivel bolygatni meri Trump személyes pénzügyeit (és akként belebotolhat egy sor orosz oligarchába). Szerdán az elnök próbált nagyvonalú lenni, s ismételgette, hogy nem lévén oka félni tőle, nem állítja le a vizsgálatot, noha megtehetné. Majd sietett az ettől vonakodók helyébe olyasvalakit tenni, aki készen áll erre, s legalábbis kordában tarthatja Muellert.

Bármennyit változott is az amerikai közélet a Watergate-botrány óta, amikor Nixon hiába próbálta kirúgni az elnök ügyeit vizsgáló ügyészt, s megtagadni a – rá terhelő – hangszalagok kiadását, itt alkotmányos alapelvről van szó: a Fehér Ház lakója is állampolgár, alárendelve a jogrendnek. A demokraták szenátusi (kisebbségi) vezére máris alkotmányos válság lehetőségét pedzegeti, de republikánusok is siettek óva inteni elnöküket Mueller kiebrudalásától. Hajdan Nixont hangszalagjai átadására egyhangúan (tehát konzervatívjaival együtt) kötelezte a főbíróság. Vajon a Kavanaugh-t a testületbe erőltető és azt konzervatív többségűvé tevő Trumpnak mi járt az eszében?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuszka
2018. november 18. 11:56
Mintha az 'orosz háttérhatalom, ami a demokrácia ellenségeit (=baloldal ellenfeleit) pénzeli" nem ugyanolyan összeesküvés-elmélet lenne mint a "zsidó milliárdosoké".
NewHorizon
2018. november 17. 13:12
Ez a kreáció is csöpög a tájékozatlanságtól, de főleg a baloldali elfogultságtól. Így születnek az ilyen összehányt darabkák, hátha valakit sikerül meggyőzni. Nyilvánvaló, ez is a ‘fake news’ csoportjába tartozik mert a tényeket mellőzi, mint például: - Mueller már két éve turkál, milliókat költött de még semmi bizonyítékot nem produkált – mivel nincs. - Az összes, Mueller-nek dolgozó, a vizsgálatokban “segítő” ügyvéd demokrata, egyetlen egy republikánus nincs és nem is volt közöttük. https://www.youtube.com/watch?v=7thKzKAVklw - Éppen Mueller az, aki “érintett az orosz kapcsolatokban”. Clintonne utasítására 2009-ben uranium mintát sajátkezűleg szállított Moszkvába. Mueller Clintonné nagy támogatója, tehát azt is illene hánytorgatni, hogy ezek szerint milyen alapon megfelelő egy pártatlan vizsgálat vezetésére. (A Clinton Foundation több millió dollárra rúgó ‘adakozásokat’ kapott különböző - állami támogatással is rendelkező – orosz üzletektől.) https://www.thenewamerican.com/usnews/foreign-policy/item/26617-mueller-s-role-in-delivering-uranium-to-russians-raises-questions https://freebeacon.com/national-security/russian-government-initiative-gave-millions-to-clinton-foundation/ - Az egész Trumpot vádoló / oroszokkal összefüggésbe hozó anyag “ellenzéki kutatás” leple alatt lett mesterségesen (tények nélkül) összerakva, amiért Hillary Clinton fizetett. https://www.businessinsider.de/who-paid-for-the-trump-russia-dossier-clinton-and-dnc-2017-10?op=1&r=US&IR=T https://www.forbes.com/sites/paulroderickgregory/2017/06/19/is-russiagate-really-hillarygate/
libantkomcsi
2018. november 17. 06:29
Egy élő komcsidinoszaurusz. Megúszta a meteorbecsapódást.
Ipacs Mona
2018. november 17. 06:27
Már régen lejárt a jegyed, te tudálékos kopasz fasz. Eredj a picsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!