Ostrom alatt a horvát határ

2018. október 31. 08:21

Még semminek sincs vége…

2018. október 31. 08:21
Apáti Bence
Magyar Idők

„Ami bizonyos, hogy a boszniai–horvát határon lezajlott csata után a horvát hatóságok elfogtak egy iráni szárma­zású embercsempészt, akit azzal vádolnak, hogy végigjárta a menekültek által elfoglalt táborokat, és olyan információkat osztott meg velük, hogy meg fogják nyitni a horvát határt.

Természetesen ebből semmi sem volt igaz, de kétségtelen tény, hogy egyrészt az ilyen hírekre a migránsok az átjutás reményé­ben szinte azonnal célba veszik a legközelebbi határt, másrészt az eurómilliárdokból működő álcivil szervezetek propagandájától tartva a megtámadott kormányok sokszor fújnak visszavonulót és engedik át a felfokozott állapotban lévő tömeget. Ugyanis a menekültek olykor nőkkel és karon ülő gyerekekkel az első soraikban szoktak támadni.

Élő pajzsként tolják maguk előtt a gyengéket és az elesetteket. Egy európai kultúrában szocializálódott határőr pedig nem szívesen üti meg vagy fújja le a nőket és a gyerekeket. Az iráni származású embercsempész terve most nem sikerült. A hatóságok megvédték az országukat, de az egészen biztos, hogy a bizonytalan hátterű embercsempészek és embercsempészettel foglakozó álcivil szervezetek nem most fogtak össze először. Közeleg a tél, és az elkövetkező hetekben még sok ilyen hírt fogunk olvasni.

Még semminek sincs vége…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2018. október 31. 18:37
Én nem problémázom. 2020-ra a FRONTEX létszámát 10 ezer főre emelik, és ők mindent megoldanak. Európában is. :-)
Jason Bourne
2018. október 31. 11:07
Ez a megoldás . https://m.youtube.com/watch?v=HQDy-5IQvuU
fakocka
2018. október 31. 10:21
Bence a félelem,az uszítás, előbb-utőbb hozzásegít egy Kossuth-díjhoz. Nemcsak kellően szervilis, módfelett szorgalmas is vagy. Meglesz a gyümölcse.
Biivisz
2018. október 31. 10:19
"Az ostromló támadókat – pardon, az elcsigázott menekülteket – az elmaradott szomszédaink rövid úton visszaverték, ezzel is megmutatva, hogy a Soros-plakátok és Orbán gyűlöletkeltő politikája milyen helyrehozhatatlan károkat okozott immáron a határainkon túl is." :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!