Évi tízezer afrikai és muszlim fészekrakó?

2018. március 10. 12:50

Az elfuserált balliberális szociálpolitika iskolapéldája könnyen megismétlődhet.

2018. március 10. 12:50
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Fészekrakók. Az elfuserált balliberális szociálpolitika iskolapéldája könnyen megismétlődhet. Egy esetleges balliberális, vagy jobbikos kormány a kötelező betelepítési kvóta elfogadásával hazánkra jutó évi 10 515 migránst és családtagjaikat a nyugati példák alapján terítheti szét az országban.

A Fészekrakó program szegény családokat akart lakáshoz juttatni. A gyerekek számával növekvő támogatásra haszonleső ügyvédek és bankárok hálózatot szerveztek, és főként Miskolc Avas-lakótelepének megüresedő lakásaiba százával költöztettek olyan családokat, amelyek finoman szólva sem tudtak környezetükbe beilleszkedni.

Most valami hasonló fenyeget, hiszen a balliberális ellenzék, de még a Jobbik is leginkább Brüsszelhez és Soros Györgyhöz dörgölődzik, és csupán a határkerítés megtartását ígérik, ami nem zárja ki a kerítés — például kvóták általi — átjárhatóvá tételét. A Dublin IV. szabály pont egy ilyen kötelező szétosztási kvótát hozna, Magyarországra évi 1 294 10 515 migráns jutna, akiket itt kéne letelepíteni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
graycivil
2018. március 11. 17:58
Valaha ezt az embert politikai szakértőnek hívták? Ritka gusztustalan szerecsenmosdatás Orbán rasszista beszólása után.
Happy Monk
2018. március 11. 11:38
"Nem hülyült meg a nép!' Hallottál már a plebs-ről? Nem? Nézz utána!
balbako_
2018. március 11. 09:57
Most mutatta az Echo tv migránsokat mentettek ki a tengerből és vittel Olaszországba(?)! Miért nem vitték vissza ahonnan jöttek? No, de nem az a lényeg hatalmas, kövér legalább 120 kilós "menekültek, éhezők szálltak le elégedett vigyorral a hajóról) Most arról nem is beszélve, hogy az útiköltséget az őket szállító bűnözőknek fizették viszont az út árát az Olasz állam és az EU állja.
antioxi
2018. március 10. 20:30
Ha a Vona-félék győznánek 8-ikán (nem gondolom) és Magyarországra eresztik a brüsszeliek a migriket akkor Vonáé az egyik elios-lámpavas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!