Óvatos bevezetés a 888-ba

2018. március 28. 18:34

A Lázadás éve – Big Pikcsör-beszélgetések a 888-on viszont egészen biztosan kötelező olvasmánynak mondható.

2018. március 28. 18:34
Kemenes Tamás
KDNP.hu

„A 888 rendkívül zavarbaejtő médium: egyfelől teljesen világos, hogy kormánypárti hangot képvisel (»propagandalap«, ugyebár), másfelől nyilvánvalóan »kétpofára eszi« a csillogó szemű Hócipős bácsik (no meg a náluk is csillogóbb szemű, már-már atomvillanás tekintetű, hovatovább Napba öltözött 444-es srácok) kenyerét is. Pl. nagyszerű embernek és kiváló miniszterelnöknek tartja Orbán Viktort (helyesen), akit ugyanakkor egy virtigli parakovácsos túltolás keretében rendre »Doktor Miniszterelnök Úrnak« meg »Apunak« nevez; Kinyílott a pitypang címmel külön rovatot működtet, nyilván Kerényi Imre nagyobb dicsőségére; totál ki van akadva az Európába özönlő muszlim tömegekre és Sorosra (s teljes joggal), ám pár kattintással arrébb, egy 18+-os képgalériában már félmeztelen, bombázó arab nőciket hívogat a határmenti kerítéshez (»Hello szexi! Jössz elfoglalni Európát? ;)«), szóval egyszerre játszana a támadó és a védő oldalon, s bizony úgy tűnik, az ehhez szükséges »totális«, avagy »egyetlen« nyelvet (valamint stílust és modort) is egyre inkább sikerül megteremtenie.

Hogy ez mennyire, és pontosan milyen szempontból mondható nagy és jó hírnek, azt persze mindenki döntse el a maga vérmérséktelete szerint. A Lázadás éve – Big Pikcsör-beszélgetések a 888-on viszont egészen biztosan kötelező olvasmánynak mondható: egy rakás rendkívül fontos téma van benne kivesézve, sőt többszólamúsága, „rafináltsága” miatt akár többször is érdemes lehet alaposan átböngészni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2018. március 29. 08:14
Mostanra mondjuk már kicsit élhetetlen a 888 mert elég konkrétan tele van, de tényleg tele van 444-es full idiótákkal, elvadult és elvakult kőagyú jobbikosokkal, és ha felmegyek gyakorlatilag az első 20 poszt tuti letiltott felhasználótól van, de valóban egy teljesen más stílust kínál, mint bármelyik másik oldal.
balbako_
2018. március 29. 08:02
Ilyen a bulvár.
Pelso j.
2018. március 29. 07:09
Tényleg gazdag ország vagyunk. Bőven van közpénz a primitív pártszócsövek erőltetett, semmitmondó, a társadalom számára érdektelen ömlengéseire.
Robur
2018. március 28. 23:21
A KDNP felszopja a 444 szánalmas másolatait? Pffffffffffff.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!