Prostik a csapszékben

2018. március 20. 07:03

A prosti akkor is prosti marad, ha aktus közben elegánsan eltartja a kisujját.

2018. március 20. 07:03
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Vasárnap este óta a pletyka nem pletyka többé, hanem állítás. Olyan megkérdőjelezhetetlen erkölcsi tekintély állítása, mint Vágó Gábor.

Ő volt az, aki a Nagy Egyeztetés (NE) után a lépcsőn lefelé jövet kifejtette, hogy Gyurcsány Ferenc be volt rúgva a tárgyaláson. Szóval, ahogy Vágó mondta volt, »a pogácsa csak közepesen volt száraz«, ám ha valaki meghív valakiket a házához, és be van whiskyzve, akkor a többieket is megkínálja.

A Gyurcsány részegségére rákérdező újságírónak pedig azt mondta, hogy „igen, átvitt és konkrét értelemben egyaránt”. Nehezen félreérthető szavak. (Persze majd ez is meg lesz magyarázva, mint Gyurcsány Fletó szakdolgozata…) Éppen ezért hagyjuk is itt a levegőben ezt a dolgot, és gondolatmenetünk második felében koncentráljunk az LMP-re!

Bájos, amikor az LMP elmegy Gyurcsányhoz, házhoz megy, ugye, ott talál egy állítólag részeg Gyurcsányt, majd a tárgyalás végén a lépcsőn lefelé jövet elárulják ország-világ előtt, hogy Gyurcsány szerintük be volt rúgva, másrészt kifejtik, hogy azért az utcán tartják a sajtótájékoztatójukat, mert nem akarnak odaállni a DK paravánjához, meg különben is, erősen sértette a komfortzónájukat, hogy abban a székben kellett ül­niük, ahol Fletó szokott ülni, és amúgy sem sikerült megállapodni semmiben.

Hát ez gyönyörű. És olyan gusztusos. Pont mint az egész ellenzék. Úgyhogy nincs is egyéb hozzáfűznivalónk ehhez, mint egy fontos tudnivaló Szélnek, Ungárnak meg Vágónak:

A prosti akkor is prosti marad, ha aktus közben elegánsan eltartja a kisujját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. március 20. 21:18
"A prosti akkor is prosti marad, ha aktus közben elegánsan eltartja a kisujját." Aztán Bayeren kívül mégis ki figyeli aktus közben a prosti kisujját?
noMores
2018. március 20. 19:08
Mondja ezt a fidesz elitkurvája :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cezar
2018. március 20. 16:15
Ez így igaz zsótyi, te már csak tudod! :)))))) Fattyú hogy van?
Sulammit
2018. március 20. 13:45
Gyurcsányról már miniszterelnökségekor tudni lehetett, hogy piál. A beszédei előtt, pedig egy nagyobb mennyiségű "bátorságot" önt magába. Minek ment oda Vágó? Szél és a többi vezír, hónapok óta azt hangoztatja tele pofával, hogy egyedül fogja megnyerni a választásokat, egyedüliként fogja leváltani a kormányt. Erre találtak egy semleges helyet egy benzinkútnál és ott egyezkedtek, hogy ki kinek a javára lép vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!