Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Mindennapi fake news 3.

2018. január 24. 21:50

Hazudik az ellenzéki sajtó, mert tudatosan összemossa a letelepítésre szánt kvótamigránsokat azokkal az oltalmazottakkal.

2018. január 24. 21:50
Lánczi Tamás
Mozgástér blog

„A ballib média első hazugsága az, hogy a kormány titkolózott. Az igazság ezzel szemben az, hogy a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adatait bárki nyomon követheti a Hivatal weboldalán. Sőt, a témáról az ellenzéki sajtó már a tavalyi évben is beszámolt – legalább harminc alkalommal.

Másodszor pedig azért hazudik az ellenzéki sajtó, mert tudatosan összemossa a letelepítésre szánt kvótamigránsokat azokkal az oltalmazottakkal, akik hitelt érdemlően bizonyították személyazonosságukat és jogosultságukat a védelemre, és akiknek Magyarország oltalmazotti – vagyis egy átmeneti védelmi – státuszt biztosít a letelepítés szándéka nélkül.  

(...)

Szomorú, hogy ma azok a sajtóorgánumok is segítő kezet nyújtanak ebben a hazugságkampányban, amelyek 2004-ben, a kettős állampolgárságról szóló népszavazás idején még átláttak a szitán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gépész53
2018. január 26. 00:22
"Magyarország oltalmazotti – vagyis egy átmeneti védelmi – státuszt biztosít" Az oltalmazotti státusz nem "átmeneti"! Ez annyit jelent, hogy addig marad itt, ameddig akar, csak a beleegyezésével lehet hazaküldeni!
Mindjárt
2018. január 25. 18:47
Lánczi Tamást azért fizeti a fidesz maffia, hogy hazudjon
Ombudsmanyus
2018. január 25. 12:38
Lánczi szókincsében az oltalmazott szó csak azóta szerepel, hogy a kormány lebuktatta magát Máltán.
Mbear
2018. január 25. 12:12
Ez a mosdatás is kurva gyenge:-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!