Bróker Marcsi követői

2018. január 22. 17:27

Már az ókori bölcsek is ismerték a meggazdagodás aranyszabályait.

2018. január 22. 17:27
Bonta Miklós
Népszava

„Már az ókori bölcsek is ismerték a meggazdagodás aranyszabályait, amelyek közül kétségtelenül a legkevésbé fáradságos, ha gazdag családba születünk, esetleg házasodunk. Küzdelmesebb módszer, ha karrierépítés révén akarunk vagyonossá válni, a legkockázatosabb pedig a törvénytelen, de nálunk hallgatólagosan elfogadott erkölcstelen vagyonosodás, példának okáért a burjánzó korrupció.

A vagyonosodás speciális formáját követik ugyanakkor a tehetségek, illetve a belőlük élők is. A látványos, egyúttal kényelmes vagyonosodás útját járják viszont azok a gazdagok – bár ők nem mindig fedik fel a kilétüket –, akik láthatóan inkább a szerencse kegyeltjei. Végül azokról is megemlékezhetünk, akik apró lépésekkel – a pénzügyekben megszerzett tájékozottságukra építve – hoznak eredményesnek minősülő döntéseket. A saját tapasztalatokat azonban érdemben pótolhatják az erre hivatott tanácsadók, szakértők is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2018. január 22. 19:01
Ez a cikk valószínűleg csak azért került közlésre, mert szerepel benne a korrupció szó. Más értelmét nemigen látom. (Már ha ez az.)
puszika
2018. január 22. 17:59
Bonta elvtárs! Van itt egy kis névsor az "aranyszabály" ismerőiről akiknek már hosszú ideje papírjuk van arról,hogy lopva szerezték............! Ime: A sukorói telekcsere közreműködői,a négyes metró aratómunkásai,Hunwald,Hagyó,Wiesz,Simon,..................! Nos???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!