Egyik magyar a másikon

2017. november 24. 07:11

Azért még így is vigasztaló, hogy mi, magyarok láthatóan képesek vagyunk elsajátítani bármit, amit tanítanak nekünk.

2017. november 24. 07:11
R. Kiss Kornélia
Magyar Nemzet

„A másik eszköz végül is a propaganda, mert amit sokat sulykolunk, az előbb-utóbb igenis megragad a fejekben. Kicserélni nem lehet a társadalmat, de befolyásolni igen. Ez látható a migránsellenes propaganda eredményéből: migránsok sehol az országban, de a szó már tettekké vált, viszállyá, rombolássá, fortélyos félelemmé, kézzelfogható valósággá. Nem csak a gondolkodás, a magatartás is változik. Eljátszhatunk azzal a gondolattal is, hogy mi lenne vajon, ha a szavaknak ezt a mágikus erejét okosabb dolgokra fordítanák, hiszen alapvető hiányosságok vannak a fejekben. De azért még így is vigasztaló, hogy mi, magyarok láthatóan képesek vagyunk elsajátítani bármit, amit tanítanak nekünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2017. november 25. 13:33
" migránsok sehol az országban, de a szó már tettekké vált, viszállyá, rombolássá, fortélyos félelemmé " -Nyuszika, hogy nincs migráns, azt nem a bandádnak köszönhető. -Az internet korában nem kell összeverekednem egy bantu négerrel, hogy megítéljem a helyzetet. Csörgőkígyóval, krokodillal sem találkoztam az utcán, de ellenzem, hogy letelepedjen a szomszédomba. -Fortélyos félelem? Van pofád József Attilától lopni a sunyi kis írásodban.
Mich
2017. november 24. 17:01
A nácikról beszélsz, akiket G.Lali futtat, simicsicska...?!
röviden
2017. november 24. 16:16
Imádom, ha lehülyéznek csekélyértelmű skriblernőcskék. Elő fogok fizetni.
Yvyy
2017. november 24. 12:10
Vajha' ti is tanulnátok végre valamit a magyaroktól...Rátok férne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!