Kompromisszumkész politika

2017. november 02. 17:20

A mai politikai helyzetben mind a Momentumnak, mind az Együttnek csak javára válna, ha kompromisszumkészséget mutatna.

2017. november 02. 17:20
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Mi lenne, ha Fekete-Győr András visszalépne. Egy listavezető (erre ugyanis a pártelnök esélyes) egyébként se tud a saját körzetében annyira kampányolni, neki az egész országot járnia kell. Cserébe pedig az Együtt mondjuk visszalépteti Nyíri Gábort, a párt jelöltjét a budapesti 5-ös számú választókerületben, ahol Soproni Tamás a Momentum másik elnökségi tagja indulna. Esetleg az Együtt jelöltjét a 4-es számú választó kerületben, ahol Benedek Márton, Göncz Árpád unokája indulna a Momentum színeiben? Még csak az se kell mondani, hogy támogatják a másik jelöltet, csak bejelentik, nem indulnak abban a körzetben.

Így az ellenzéki közvélemény is megnyugodna, a két párt pedig megmutatná, hogy tisztességesen tudják elintézni a vitás ügyeiket. Megmutatnánk, hogy a sok vita és ellentét dacára nem akadályozzák olyan tisztességes jelöltek egyéni körzetben elért lehetséges jó szereplését, akiket elismernek egy másik pártban.

A mai politikai helyzetben mind a Momentumnak, mind az Együttnek csak javára válna, ha kompromisszumkészséget mutatna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2017. november 03. 10:17
Vissza lépnek- vissza lépnek. De akkor, hogy a fenébe jön nekik a 700 milla. A diákhitel már smafu?
Antigoné
2017. november 03. 09:55
Belőlem már csak szánalmat vált ki ez a fajta erőlködés, számokkal zsonglőrködés. Itt emberekről van szó, nem sakkfigurákról.
atila68
2017. november 03. 08:29
Gigászok harca ez.
khomeini
2017. november 03. 07:41
Aszongya ez az agytröszt: "„Mi lenne, ha Fekete-Győr András visszalépne. Egy listavezető (erre ugyanis a pártelnök esélyes) egyébként se tud a saját körzetében annyira kampányolni, neki az egész országot járnia kell." Juhász nem pártelnök véletlenül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!