Népnevelés – petíció a neved

2017. október 07. 14:33

Az emberséges társadalmat nem az őcsényiek rombolják le, hanem azok, akik a vallásuk parancsára nem veszik emberszámba se a nőket, se a gyerekeket, se a más hitűeket.

2017. október 07. 14:33
Lengyel Gabriella
Figyelő

„Ijesztő látni, hogy normális életet élő polgárok félinformációk birtokában meg nem ismert emberek ellen fordulnak. Szerintem sokkal ijesztőbb, amikor békésen sétáló tömeg közé hajtanak, meg amikor bombát robbantak Virágvasárnap a misén. Ezek félinformációk lennének? Persze tudom, nincs összefüggés, csak gyűlölködés. Meg nem mindenki muszlim… mennyire unalmas már ez a jófejkedés, szent ég.

Az azért mindenképpen megnyugtató, hogy ezek a kiváló értelmiségiek is azt gondolják, hogy meg kell védeni a határokat, ellenőriznünk kell a hozzánk érkezőket. Szerintük az emberséges társadalom határait is meg kell védeni. Szerintem is. Úgy látom, pont ezt tették az őcsényiek. Lehet, hogy kissé hangosabban és agresszívabban, mint ahogy a fővárosi értelmiségieknek ez tetszene. De pontosan látták, hogy a szép szó nem lesz elég, mert a provokáció nem ismeri a szép szót.

Az emberséges társadalmat nem az őcsényiek rombolják le, hanem azok, akik a vallásuk parancsára nem veszik emberszámba se a nőket, se a gyerekeket, se a más hitűeket. Akiknek egy fillért sem ér egy európai élete. Tőlük kell megvédeni magunkat, nem az őcsényiektől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Énaszondom
2017. október 07. 21:58
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy a őcsényi panzióba bejelentkezéskor a tulajdonos mindig megkérdezi e a falut és meghívja e a TV-t, hogy ország-világ lássa, ki veszi igénybe a szolgáltatást!? Vagy ez egyedi eset volt, hogy ország-világ lássa, hogy ő mennyire jólelkű? Provokációra nem is merek gondolni...
SonGoku nagyfaterja
2017. október 07. 20:13
Jólvan fideszkurva a kasszához fáradhatsz, kuszaszem kifizet.
raber
2017. október 07. 20:11
Nagyon klassz írás! Minden szavával egyet értek. Kár zanzásítani a szemlézésben, eredetiben sokkal jobb.
totyalaci
2017. október 07. 20:00
A cím némi korrekcióra szorul:"Népnevelés,nemzeti konzultáció a neved" és még az is benne van a nép helyett, hogy nemzeti és sokkal többe kerül(amúgy meg ne etessél már, b.zd meg!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!