Tűzoltás

2017. október 26. 19:02

Tényleg van itt pénz, csak sajnos nem a bérhelyzet rendezésére, netán az oktatás és az egészségügy rendbetételére.

2017. október 26. 19:02
Facsinay Kinga
Magyar Nemzet

„Mindeközben érthetetlen felelőtlenséget is tükröz a kormány kettős mércéje: míg a minisztériumok, a jegybank és egyéb főhivatalok vezető posztjain – ahol a haverok, valamint a haverok haverjai ülhetnek – senki nem panaszkodhat az alacsony bérre, addig lassan már nincs, aki tüzet oltson, életet mentsen, gyermeket neveljen és okítson vagy beteget gyógyítson. Életveszélyes helyzeteket teremt tehát a sajátos bérpolitika, miközben a kormány most már igazán nem takarózhat azzal, hogy nincsenek erre forrásai. Elvégre csak a stadionépítésre több százmilliárdot költött, illetve költ a jövőben is, nem beszélve azokról az összegekről, amelyek például a letelepedési kötvényeken és egyéb csatornákon keresztül a költségvetés helyett a baráti zsebekbe jutottak. Tényleg van itt pénz, csak sajnos nem a bérhelyzet rendezésére, netán az oktatás és az egészségügy rendbetételére. A növekvő jövedelmi egyenlőtlenségek pedig még jól is jönnek a kormánynak, hiszen ez termékeny táptalaja lehet az egyre erősödő idegengyűlöletnek, a folytonos sorosozásnak és brüsszelezésnek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. október 28. 01:13
Poltpeti felesege hany milliot keres az mnb-ben? Hat a jogaoktato matolcsy-ribi?
Text adósság
2017. október 27. 07:39
"Tényleg van itt pénz," Biztos van, Kálmán Olgi nénit is havi 5 millióért alkalmazza Simicska Hózen Tróger bácsi. Olga néni lassan saját stadiont és lélegeztetőgépet építhet, ha esetleg Simicska bácsinak a nyakára tekeredne edzésközben a hozentróger és újra kellene éleszteni a gazdát.
Text adósság
2017. október 27. 07:31
A facsinai papnak facsinája van tehát a facsinai papi csina papi facsina. Tüz vagy víz, hogy nem unja már, mindig ott a szájában a facsinai nyál.
Harangláb
2017. október 26. 22:15
Én vidéken lakom, de a tűzoltóság fel van töltve, az iskolákban ott vannak a tanárok a csökkenő gyereklétszám ellenére, és a kórház is működik az év 365 napján 24 órában...Ez a liba hol éhet?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!