A tenger taxishiénái

2017. augusztus 02. 10:29

Elképesztő felelőtlenség Európába szállítani embereket, akiknek többnyire nulla esélyük van menedékjogra, gazdasági bevándorlóként pedig nem kellenek.

2017. augusztus 02. 10:29
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„Visszatérve a szociológusduó eurokrata és liberális körökben népszerű véleményére: a határok feletti kontroll, saját állampolgárai biztonságának szavatolása első számú kötelessége minden nemzetállamnak. Alapvető érdekeinket sérti a tömeges migráció, ezért a nemzetállamok számára létkérdés felvenni a harcot mindazokkal, akik ezt támogatják. De nem csak rólunk, európaiakról van szó.

Elképesztő felelőtlenség Európába szállítani embereket, akiknek többnyire nulla esélyük van menedékjogra, gazdasági bevándorlóként pedig nem kellenek. Ha emberéleteket akarunk menteni, saját régiójukban kell segíteni az embereket, nem elhitetni velük, hogy Európa kimenti, sőt majd kvóta szerint szét is osztja őket. Nem azért vesznek a tengerbe emberek, mert Magyarország nem akarja befogadni őket, hanem azért, mert egyáltalán elindultak. Ezt kellene végre felfogni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2017. augusztus 02. 15:26
Mariann drága, ezek a fehér nőket megtermékenyíteni kellenek. Ugye maga is olvas Lovas szemlézést? Ezt ígérték nekik és pénzt is adtak hozzá. Minden más csak homok.
Gyéressy Károly
2017. augusztus 02. 13:13
"Elképesztő felelőtlenség Európába szállítani embereket, akiknek többnyire nulla esélyük van menedékjogra, gazdasági bevándorlóként pedig nem kellenek. " És ha nem kellenek, akkor mi van? Attól még itt maradnak, szaporodnak, felélnek. A töketlen Európa képtelen kirakni őket.
Mich
2017. augusztus 02. 13:05
A tenger "humanitárius" és "etikus" taxishiénái...
ÁrPi
2017. augusztus 02. 12:30
Az NGO migráns-taxi szervíz a "Spectator" címlapján - 22 July 2017 http://ebookstraffic.ru/upimg/allimg/170725/0447230.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!