Kínos Momentum

2017. július 10. 07:22

A civil szervezetek tehát mindent, tényleg mindent megtettek annak érdekében, hogy botrány legyen, és fotókkal dokumentálva lehessen szétküldeni az uniós szélrózsa nyugati irányába, hogy itt bizony az elnyomó Orbán-rezsim diktatúrákhoz hasonló jogtiprást folytat.

2017. július 10. 07:22
Jobbágyi Zsófia
Magyar Hírlap

„Visszatérve arra, hogy mennyire »politikamentes« a Pride, a Kossuth téri lelkesítő beszédekben azért csak nekitámadtak a Fidesz-kormánynak, ekképp: »Orbán rászabadította az országra a suttyó buzizást.« Mondta ezt a Pride szervezője, Schilling Árpád egy olyan vonulás vezérszónokaként, amit, a rendező civil szervezetek minden kérését figyelembe véve erőnek erejével biztosított a rendőrség, nagyobb részt kordonok nélkül. A tőlük megszokott módon a se veled se nélküled kapcsolatban élő, egyre jobban vergődő MSZP és DK is képviseltette magát, ott volt az Együtt, a Momentum és a Párbeszéd is, illetve Fodor Gábor is feltűnt a menetben, hátha ettől tíz fölé emelkedik majd a Magyar Liberális Párt tagsága. 

Az identitászavarban szenvedő, gárdista énjére vissza-vissza kacsintó Jobbik pedig közölte, betiltaná a Pride-ot, hogy védje a magyar családokat. 

A baloldallal mára édes egységbe összefonódó civil szervezetek tehát mindent, tényleg mindent megtettek annak érdekében, hogy botrány legyen, és fotókkal dokumentálva lehessen szétküldeni az uniós szélrózsa nyugati irányába, hogy itt bizony az elnyomó Orbán-rezsim diktatúrákhoz hasonló jogtiprást folytat. Annak ellenére, hogy minden bizonnyal sok pénzt öltek bele, nem így lett. Kínos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. július 10. 10:58
"Kínos..." Ez az egész libsi+bolsi+náci "ellenzékre" igaz.
marós
2017. július 10. 10:53
Megállna az ész ha nem tudná mndeki, hogy kik pénzelik ezeket a szegény embereket.
pepu
2017. július 10. 10:18
Van egy vízióm. Mi lenne ha mondjuk egy 3 gyerekes tanárnő vonaglana egy teherautó platón, csöcseit (bocs melleit) rázva hogy ezekkel szoptattam (bocs tápláltam) 3 gyereket 4 évig, és ágyékát (bocs csípőjét) riszálva üvöltené (bocs mondaná) hogy ezzel szültem Őket. Vagy egy köztiszteletben álló polgár f@szát (bocs nemi szervét) lengetve üvöltené, hogy ezzel a szerszámmal népesítette be családját. És növelte a reprodukciós mutatót. Mindezt a heteró büszkeség jegyében. Mit kapnánk Mi heterók ezért?
Dénia
2017. július 10. 10:09
Azt nem tudom, hogy hogyan lehetne politikamentes a pride, mikor minden alapja és célja szín tisztán politika. Az meg hogy az öszes szerencsétlen ballibsi pártocska képviselteti magát, meg az egészet belengő előzetes politikai hisztéria, az egy az egyben a ballibek műve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!