Magyarország büszke és lassacskán kihaló ország

2017. július 05. 21:52

A jelenlegi kormány egyáltalán nem tudja megállítani a születésszám csökkenését.

2017. július 05. 21:52
Csepregi János
Reflektor blog

„A jelenlegi kormány egyáltalán nem tudja megállítani a születésszám csökkenését. Hiába jelent be újabb és újabb demográfiai csomagokat, hiába írja elő, hogy a nők 2030-ra szüljék tele a világot, a kivándorló fiatalokról, akiknek többségét ők űzték el, gyakorlatilag tudomást sem vesz. Miközben Orbánék üres szólamokkal, hazug ígéretekkel próbálják elérni, hogy a magyarság fogyása legalább lassuljon, nem jönnek rá, hogy nem valamiféle állatfarmot irányítanak, hogy a fiatalok itthon maradása vagy az itthon élők gyerekvállalása nem vehet addig pozitív fordulatot, amíg Magyarország a kisemmizettek, a gyűlölködés és a korrupció otthona.

A szórványban élő magyarság csak a szavazatiért kell ennek a kormánynak, a letelepedési kötvény csak a holdudvar offshore-lovagjait gazdagítja, a CSOK rég beépült már a vállalkozók ajánlataiba. Az oktatás fuldoklik, az egészségügy romokban. A valós problémákat a kormány vagy nem érzékeli, vagy egész egyszerűen a legkevésbé sem érdekli Magyarország jövője.

Hazánk érdeke az volna, hogy ne kelljen elmennie a fiataloknak. De elmennek, visszatérni pedig azok közül is csak nagyon kevesen tudnak, akik akarnának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pikkelő
2017. július 06. 16:55
A jelenlegi állapotok alapján a magyarországi népesség felezési ideje 50 év. A magyarságé vélhetően még katasztrofálisabb. Az eddigi próbálkozások maximum szépségflastromnak jók.
cutcopy
2017. július 06. 12:41
Balfék, már megint egy több évtizedes stratégiától vár valaki azonnali eredményt..
Bencsik Gábor
2017. július 06. 08:54
Azok a piszok tények: 1. A régióban - ide értve Ausztriát is - lakosságarányosan Magyarországról költöztek a legkevesebben külföldre. Romániából például háromszor annyian. 2. A termékenységi ráta az elmúlt hat évben 0,2 százalékponttal javult, a 2011-es 1,2-es mélypont után már 1.4 fölött van. Hat évenként 0.2 százalékpontos javulás - én ezzel kiegyeznék.
balbako_
2017. július 06. 08:53
Majd a a buzik megoldják a problémát, nemde szerző?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!