Tényleg a Fidesz finanszírozza az MSZP-t?

2017. június 23. 11:29

A baloldalinak nevezett ellenzék különböző szereplőinek immár napi szokása, hogy a legellenzékibb sarkot megpróbálják azzal befoglalni, hogy a riválisaikat lefideszbérencezik.

2017. június 23. 11:29
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Politikusellenes urban legend? A kisebb és/vagy újabb politikai szereplők lózungja? Alá tudja-e bárki támasztani azt a sejtést, hogy a Fidesz és a régi baloldal összejátszik? A Heti Válasz összeszedett három esetet, ahol nem csak a legfőbb ellenfél megnevezése – és ezúton kiválasztása – utal arra, hogy a Fidesz és az MSZP egymást éltetik, hanem egész konkrét pénzmozgások is.

A baloldalinak nevezett ellenzék különböző szereplőinek immár napi szokása, hogy a legellenzékibb sarkot megpróbálják azzal befoglalni, hogy a riválisaikat lefideszbérencezik. A sportág legrutinosabb versenyzője a Demokratikus Koalíció, amely előszeretettel támadja így azt az MSZP-t is, amellyel amúgy összefogást sürget és még vehemensebben támad az új alakulatokra (LMP, Momentum), amelyekről megszületésüktől kezdve állítja, hogy nem önállóan jöttek létre, hanem a Fidesz hívta azokat életre. Indokolt tehát az óvatosság az ilyen kijelentésekkel szemben. Amíg a konkrét ügyek pártonként eltérő kezelése lehet olyan, amely eltérő preferenciákat vagy taktikát tükröz, azaz vitatható és ennél fogva aligha alkalmas a kollaboráció bebizonyítására, legfeljebb vélelmezésére és szajkózására, mintha valami csak attól igazzá válna, hogy sokat mondtuk és hangosan. (Példával élve jelen sorok szerzője egyáltalán nem gondolja, hogy a Fodor Gábor vezette Liberálisok nem melletti kampánya a bevándorlásról szóló népszavazás során a Fideszt segítette volna. Soha nem szavaztam volna nemmel és végig az érvénytelen szavazat leadására buzdítottam, de annak sejtetése, hogy  a Fidesz kilóra megvette a Liberálisokat az én szememben ettől nem több, mint politikai hecckampány.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. június 24. 01:49
A baloldalinak nevezett LIBSIBOLSINÁCI ellenzék különböző szereplőinek immár napi szokása, hogy a legellenzékibb sarkot megpróbálják azzal befoglalni, hogy ELVTÁRSAIKAT lefideszbérencezik.
briganti
2017. június 23. 16:43
he-he-he....hiába, no......péntek van....Zorbán leváltás nem lesz a hétvégén?
GV0917
2017. június 23. 16:10
Lehetsz MOSZP-os, lehetsz DÉKÁS, Csak egyre figyelmezzél hékás! Ki áruló, másnak látszik. Csak a jellemben hibádzik. Lehet magas, lehet Miska, Lehet köpcös, lehet Pista. De egy kilóra lefogadom: Sunyi ,aljas komenista......
Kanóc
2017. június 23. 15:17
idióta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!