Bayer Zsolt szappanoperája

2017. május 11. 08:38

Hétfőn a Gösser sörkertben, még ha el is hangzik, nem lesz szó arról, ami tényleg frusztráló, ami miatt kurvaanyázunk.

2017. május 11. 08:38
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Hétfőn a Gösser sörkertben, még ha el is hangzik, nem lesz szó arról, ami tényleg frusztráló, ami miatt kurvaanyázunk, nem lesz szó a hatalmával visszaélő kormánypártról, és a hatalomról, aminek féltése miatt Bayer már szavakban veretne is. Nem lesz szó a rohadó kórházakról, a gyerekeinket a semmibe küldő oktatásról, nem lesz szó a befizetetlen gázszámláról, nem lesz szó a kilakoltatott Manyi néniről, nem lesz szó a vidéken düledező viskókban télen fagyoskodókról.

Egotripekről lesz szó, és már megint úgy fog kinézni a politika, mintha az egy kérdés lenne, hogy Bayer Zsolt csúnyán beszél, mintha ez tétje lenne a közös ügyeinknek. Mintha az életünknek valódi tétje lenne, hogy Bayer Zsolt kurvaanyázik-e. Nem, nem az.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. május 12. 13:49
Ötletesebb lett volna a címben a szappanopera helyett a sörpuccsot alkalmazni!
koronaszepe
2017. május 11. 20:00
Bayerrel egy dolgot lehet tenni; figyelmen kívül kell hagyni. Amíg ez nem így van, addig az Ő kottájából játszunk. Nem érdemes szóba állni ostoba, rosszindulatú emberrel, mert lehúz az Ő szintjére, és ott a rutinjával legyőz. Nem betűhív idézet Woody Allen-től)
néhai Ch.Pilot
2017. május 11. 18:19
Ez a jámbor kérődző el van tévedve, vagy inkább ő próbál terelni. A ballib ellenzék (beleértve a SEGGLIK - egykori Jobbik - nevű formációt), mivel látja, hogy a kormány sikeres, és a népszerűsége még mindig a legjobb, egyre többször az erőszakos hatalomátvételt, akasztásokat, és más kivégzési módokat emlegeti Parlamenten kívül és belül. A "rohadó kórházakról, a gyerekeinket a semmibe küldő oktatásról, a befizetetlen gázszámláról, a kilakoltatott Manyi néniről, a vidéken düledező viskókban télen fagyoskodókról" nincs semmiféle víziójuk, tervük, csak a provokációk, a kormányt illető rágalmak bizonyítékok nélkül - ennyire fussa. A hatalmat akarják vissza-, vagy először megszerezni. Úgy tűnik szavazatuk nem lesz elég, hát akkor jöhet a komcsi módszer - a forradalom. És akkor néha-néha elszakad a cérna a jobboldalon a sok hazugságtól és provokációtól és jön egy hasonlóan radikális válasz. Na, erre aztán elkezdődik az ajvékolás Brüsszeltől Strsbourgig, Berlintől New Yorkig, hogy itten fasizmus és kínvallatás, és karóba húzás a napi gyakorlat, mer' ugye az úgy kezdődött, hogy a kormányoldalról valaki - pl. Bayer Zsolt "visszaütött". Jámbor kérődző! Vissza jászolhoz, oszt zabálni a tápot (Sorostól)!
nyugalom
2017. május 11. 17:16
Milyen jovobe lato jos! Ezt is fizetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!