Gyurcsányt csinált magából Gyurcsány Ferenc

2017. május 02. 20:27

Azért nem buktatta meg Orbán Viktort, mert így ez snassz lenne!

2017. május 02. 20:27
Herczeg Márk
Herczeg Márk
444

„Az a Gyurcsány Ferenc, akit az ország olyan jól ismer, ezután azt mondta, ekkor már túl voltunk az első Orbán-kormányon, és azt gondolta:»snassz lenne«, ha neki Orbánt egy külföldi hatalomnál lévő dokumentummal kellene legyőznie.

Tehát azért nem buktatta meg az embert, akiről úgy tartotta, a demokráciára leépítésére készül, mert azzal a dokumentummal, amivel ezt megtehette volna, ez snassz lett volna!

Gyurcsány egyébként még azt is állította, hogy nem tudja, kinél van a dokumentum, de arra következtet, hogy akivel tárgyalt, az orosz, mert nagyon szlávos volt az angolja. Állítása szerint nem kell neki a dokumentum, amit biztosan árulnak másoknak is, a történetet is azért árulta el, hogy ezzel védje magát, mert ha pár hónap múlva előkerül, mondhatnák, hogy Gyurcsány is tudott róla, és ez lett volna az ő politikai halála, hiszen azt mondták volna, leboltolt Orbánnal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2017. május 04. 08:59
http://hvg.hu/cegauto/20170504_figyelmetlenul_tolatott_gyurcsany_ferenc_debrecenben_megnyomott_egy_lokharitot#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2017_05_04 nyomni tud
Feketezsu
2017. május 03. 15:38
Amúgy meg kell nézni a felvételt.Össze vissza beszél.Rónai Egon belebeszélte az orosz vonalat,most nem birnak erről leszállni. Megépítik Paksot ez a bizonyíték Orbán orosz barátságára,pedig Gyurcsányék is ezt akarták.Úgy gondolják ezzel lehet választást nyerni.
1000bocs
2017. május 03. 13:42
nem lehetne hogy az ilyeneket csak akkor jelentetné meg a média amikor már van valami konkrétum? Úgy értem, az mitől hír, hogytalán vannak ufók, talán nem? Talán van ilyen dokumentum, talán nincs? Talán van Gyurcsánynak szakdolgozata, talán nincs?
Senye Péter
2017. május 03. 12:07
Lehet valakit komolyan venni az ellenzéki pártok élén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!