Annak kell örülnünk, hogy legalább nem fideszes oligarcha vette meg a Népszavát?

2016. december 22. 10:29

Legalább nem csak fideszes oligarchák kezében van média, juhé! Mennyire mondhatjuk vajon szabadnak ezt a magyar sajtót?

2016. december 22. 10:29
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Legalább nem csak fideszes oligarchák kezében van média, juhé!

Mennyire mondhatjuk vajon szabadnak ezt a magyar sajtót? És mennyi az esélye annak, hogy szabadabb lesz a következő időszakban? Ha a Népszabadság szerkesztőségét senki nem merte megmenteni, ha a Népszavát is egyedül Puch László merte?

Persze ott van még az RTL-csoport, ők legalább Angela Merkel egyik legközelebbi tanácsadójának, Bertelsmannak a kezében vannak, és ott van a 444, meg az Index, ahol fene se tudja, ki a tulaj, még Spéder (szintén volt Fidesz-oligarcha) vagy már valaki más.

Szembe kell nézni vele, hogy ez a magyar média helyzete ma. A mindent benyelni és megvásárolni akaró Fidesszel szemben, örülni kell, ha egy lapot egy hétpróbás gazember vesz meg.

És vajon tényleg örülni kell?

Ez a »szabad sajtó« ma Magyarországon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2017. május 05. 22:12
A Népszabadság eladhatatlan volt és veszteséget termelt.Megérdemelték a bukást. Ja kérem, a nyugati tulajdonos nem fog veszteséget termelő gyűlöletlapba invesztálni.
balbako_
2017. március 09. 13:43
A DK-s Kettős mérce fúj az MSZP-s lapokra. Uncsi!
tango47
2017. január 11. 12:14
Mit szól ez a Jámbor az USA sajtóviszonyaihoz? Ott öt kézben van a teljes sajtó (a demokrácia legnagyobb dicsőségére), pedig egy kicsit nagyobb orszám, mint a miénk.
Bayo
2017. január 09. 12:08
mindennapi jámborságunkat add meg nékünk mandiner
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!