Karácsony reménye

2016. december 26. 12:11

Az évnek ezen a szakaszán tökéletes életek képeivel bombáznak minket, melyeknek annyi köze van a valósághoz, mint az aranyfüstnek az igazi aranyhoz. Emlékezz arra, hogy karácsony napja, végül is, csak egy nap. Ez nem egy teszt vagy bizonyítvány az életedről, úgyhogy legyél kedves önmagaddal!

2016. december 26. 12:11
J. K. Rowling
Twitter

„Olyan sok kedves karácsonyi üdvözletet kaptam. Köszönöm!

Viszont halottam olyan emberekről is, akik nehéz időkön mennek át. Ezek karácsonykor még rosszabbnak tűnnek. Az évnek ezen a szakaszán tökéletes életek képeivel bombáznak minket, melyeknek annyi köze van a valósághoz, mint az aranyfüstnek az igazi aranyhoz. 

Ha olyan szerencsés vagy, hogy azokkal lehetsz, akiket szeretsz, melegben és biztonságban, elegendő étellel, akkor biztos vagyok benne, hogy annyira áldottnak érzed magad, mint én. De ha az életet most nehézségekkel van tele, ha nem ott vagy, ahol szeretnél lenni, akár szó szerint vagy szimbolikusan, gondolj arra, hogy lehetségesek a rendkívüli átalakulások. Minden változik. Semmi sem tart örökké. 

Visszagondolva a legrosszabb karácsonyomra, nehezen hittem el, hogy a boldogtalanságom valaha el fog múlni. Valóságosan féltem a jövőtől. Sohasem tudhatod, hogy mit tartogat a jövő. A szerencse megdöbbentő fordulatai minden percben megtörténnek. Ha szomorú vagy magányos vagy, gyászolsz, beteg vagy, esetleg távol vagy a családodtól vagy bármilyen más okból szenvedsz karácsony alatt, szeretetet küldök neked, sok szerencsét és jobb időket kívánok neked! Millióink voltak már ott, ahol most te vagy. 

Emlékezz arra, hogy karácsony napja, végül is, csak egy nap. Ez nem egy teszt vagy bizonyítvány az életedről, úgyhogy legyél kedves önmagaddal! Boldog karácsonyt!”  

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. december 26. 18:56
Szerintem jól beszél a néni, én zöldet nyomtam. Nem tudom, hogy a piros tábornak mi nem tetszik abban, amit írt a hölgy.
puszika
2016. december 26. 17:35
Nos kedves Rowling,Te egy nagyon boldogtalan ember lehetsz,pedig még előtted áll az élet. Ha lesznek egyáltalán gyermekeid,nagyon sajnálom őket.Téged nem.Neked a kilenc is páros!!!!
TonyKann
2016. december 26. 16:56
Bocsánat: az írónő, most látom "tinsel" kifejezést használta, ami nem aranyfüst, hanem hamis csillogás, csillogó látszat. Gondolhatott még lamettára is, ez 99% réz és 1% ezüst. Bocsánat!!!
TonyKann
2016. december 26. 16:43
Azért azt tisztázzuk: az aranyfüst néhány nanométer vastagságú igen nagy tisztaságú arany.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!