Távol Afrikától?

2016. szeptember 24. 10:08

A magyar kormány a New African magazin kétoldalas hirdetésében népszerűsíti a letelepedésikötvény-programot, miközben milliárdokat költ a bevándorlóellenes kampányra.

2016. szeptember 24. 10:08
Szilágyi Richárd
Magyar Nemzet

„Egyre kevesebbet idézi mostanában a hazai sajtó – pedig egyre több oka lenne rá – Orbán Viktor politikai filozófiájának azon alapvetését, hogy »ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit csinálok«. (...)

A szavak után nézzük, ma »miről beszélnek a tettek«. Például arról, hogy a magyar kormány a New African magazin legfrissebb számában kétoldalas hirdetésben népszerűsíti a letelepedésikötvény-programot. Vagyis miközben az Orbán-kabinet sok milliárdot költ a bevándorlóellenes kvótakampányra, addig a legnagyobb eladott példányszámmal büszkélkedő pánafrikai magazinban jómódú bevándorlókat toboroz a már letelepedett 18 ezer mellé. A kettős beszéd alapját képező, »fizető« és »nem fizető« bevándorlók közötti különbségtételt eddig azzal próbálta a kormányzati kommunikáció oldani, hogy előbbiek nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot. Miután rájöttek, hogy ezt már a saját szavazóik sem hiszik el, stílust váltottak: most egyszerűen arrébb rángatják az erről érdeklődő újságírót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2016. szeptember 25. 14:22
Na, ez a marha se tudja, mi a különbség egy dél-afrikai búr vagy angol telepes, meg egy büdös betörő "bevándorló" közt! Hazug ostoba fráter.
Peter8811
2016. szeptember 25. 06:41
Hülye vagy Ricsárd? Ingyé akarsz letelepedni, ez lenne ám az igazi rezsicsökkentés.
Ellensúly
2016. szeptember 25. 00:53
Lehet, hogy manapság sok muszlim országban elhangzik egy prominens magyar politikus szájából: „ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit teszek”.
választópolgár
2016. szeptember 24. 23:29
Íme 15 év "integrálódás" eredménye: https://www.youtube.com/watch?v=3IretnAuII8 Ilyenből még egy városnyit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!