Elindult a Mandiner.család!

2016. szeptember 12. 12:00

A Mandiner olvasói egyre növekvő arányban családosok, így elérkezettnek láttuk az időt egy családdal foglalkozó aloldal elindításához. Szerkesztője Antal-Ferencz Ildikó, háromgyerekes közgazdász. Gyermekei születése előtt vezető adótanácsadó volt egy multicégnél, az utóbbi években pedig egy kisebb, család témájú honlapot szerkesztett.

2016. szeptember 12. 12:00
Admin
Mandiner.család
Az aloldal felépítését és tematikáját jelentős részben a közelmúltban futott Mandiner közvélemény-kutatás alapján dolgoztuk ki. Ezúton is köszönjük a több mint 2.000 válaszadónak, hogy időt szánt a kérdőív kitöltésére! 
 
A Mandinerhez hasonló szellemiséget képviselve és munkamódszert alkalmazva dolgozunk a Mandiner.családon is. Tudósítunk a közélet témába vágó eseményeiről és családos rendezvényekről. Szemlézzük mindazt, ami család (így babavárás/gondozás, gyermeknevelés, tehetséggondozás, családi problémák, életmód, családi pénzügyek) témájú, akár hír, akár véleménycikk. És persze lesz számos interjú és publicisztika. 
 
A Mandineren megszokott szerkezettől és tartalomtól némileg eltérve, az aloldalon családi programok és pályázatok is helyet kapnak. Összegyűjtöttük a jelenleg hatályos családtámogatásokat és családszervezeteket. Külső szakértői csapatunk tagjai (pszichológusok, orvosok, jogászok, pedagógusok, dúlák) rendszeresen írnak a családos élet legfontosabb területeit érintő kérdésekről.
 

Tartsanak velünk a Mandiner.család oldalon és kövessék Facebook-oldalunkat is!

Bármilyen javaslattal, észrevétellel keressék bizalommal Antal-Ferencz Ildikó szerkesztőt ([email protected]).

Antal-Ferencz Ildikó
Antal-Ferencz Ildikó

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2016. szeptember 15. 17:41
Mondjuk ha veled kezdhetnénk legalább a vége vidám lenne.
Autofocus
2016. szeptember 15. 17:41
Helyesbítem magam: akkor sem a magyar fogyna...
gwrf
2016. szeptember 15. 17:40
ez lesz Vajda Zita kedvenc rovata. Meg Habony Árpié. Tompiról nem is beszélve. Vakkomondor elvtárs pedig - ha szerencsénk van - életvezetési tanácsokkal is szolgál majd.
Revenant
2016. szeptember 13. 15:24
Mandiner.geriátria Mandiner.neuropszichiátria Mandiner.szervilis
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!