Kitiltaná a muszlim migránsokat a legnépszerűbb holland párt elnöke

2016. augusztus 26. 15:48

Kilépne az EU-ból és kitiltaná a muszlim migránsokat Geert Wilders, a jobboldali holland Szabadságpárt (PVV) vezetője. Geert Widlers betiltaná a Koránt, bezárná a mecseteket, a muszlim iskolákat és a menedékkérők elhelyezésére szolgáló befogadó központokat, valamint büntetné a muszlim fejkendő viselését. A friss felmérések szerint jelenleg a főként muszlimellenes megnyilvánulásairól ismert PVV a legnépszerűbb politikai erő Hollandiában.

2016. augusztus 26. 15:48

A muszlim országokból érkező menedékkérők és migránsok kitiltását, és az Európai Unió elhagyását sürgette pénteken közzétett választási programjában Geert Wilders, a jobboldali holland Szabadságpárt (PVV) vezetője. A korábban kisebbség elleni uszítással vádolt, de később felmentett pártvezér „deiszlamizálni” szeretné Hollandiát, és ennek érdekében a Korán betiltására, a mecsetek, a muszlim iskolák és a menedékkérők elhelyezésére szolgáló befogadó központok bezárására, valamint a muszlim fejkendő viselésének büntethetővé tételére szólított fel egyoldalas kiáltványában.

A PVV a nagyobb hollandiai pártok közül elsőként tette közzé a programját a jövő márciusi választások előtt. A friss felmérések szerint jelenleg a főként muszlimellenes megnyilvánulásairól ismert PVV a legnépszerűbb politikai erő Hollandiában. Elemzők szerint azonban ha a PVV meg is nyeri a választást, Wilders nézetei miatt lehetetlen lesz más pártokkal koalíciót kötniük. Hollandia mintegy 17 milliós lakosságának körülbelül 5 százaléka muszlim.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. augusztus 27. 17:04
És pontosan ezért a legnépszerűbb a pártja. Egyszerűen agyrém, hogy minden közvélemény kutatás, minden adat azt bizonyítja Európa népeinek a hócipője teli van a migránshordákkal. Ennek ellenére az EU vezetői úgy viselkednek, mintha minden tettüket a polgárok akarata támasztaná alá.
Dénia
2016. augusztus 27. 09:59
Ehhez már késő. Ezt már nem lehet anélkül megcsinálni, hogy ne bántanák ártatlan emberek tömegeit. Előbb kellett volna észnél lenni és nem beendedni őket ilyen tömegben.
pitypang1125
2016. augusztus 26. 23:00
Lehet hogy nem véletlen? Egy muszlim ember a büdös életben sem lesz lojális egy más hitű, nem a muszlim vallás által diktált életmódhoz!
Malcolm Reynolds
2016. augusztus 26. 22:40
Minden iszlámellenes nevében köszönöm a magukat "liberálisnak és/vagy feministának" hívő eu-ellenes idióták no meg a horda segítségét. Ezek nélkül a nyomorultak nélkül nem tartana itt az európai iszlámellens közösség. Minél hangosabban nyígnak annál többen ismerik fel a horda és az iszlám veszélyét. Hiszen nincs is annál jobb ötlet mint dolgozó törvénytisztelő európai polgárokat arról győzködni hogy pont annyit érnek mint egy analfabéta kecskebaszó lény. És még jobb ötlet ezt azzal fokozni ha a jogosan felháborodó polgárt visítva lenáccizák ha felháborodásának hangot ad:)) U.i.: Ugye ti sem gondoltátok álliberálisok és feministák hogy ezeket a homoki nindzsákat hosszú távon el fogjuk tartani? Az azért remélem megvan hogy minden kényszerből kipréselt euró amit a hordára kell költeni közelebb hozza a drasztikus és hatékony megoldásokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!