Békemenet: Csizmadia drámára vár!

2016. augusztus 30. 11:50

Ha rajta múlik, meglesz. Mindig az események után kullogtunk, most is orrunknál fogva vezetnek minket – ki tudja, kicsodák. Bevándorlásellenes fellépést, világos, követeléseinket megfogalmazó menetet akarunk!

2016. augusztus 30. 11:50
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS

Csak akkor szervezünk Békemenetet a kvóta-referendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg - mondta el a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.

Jó kezdeményezés a népszavazás, ám köztudott: a televízióban megjelenő tömeg-rendezvények fejtik ki a legnagyobb hatást az emberekre, melyek világszerte láthatóak. A kormánynak éreznie kell az emberek támogatását, ám Csizmadia úr figyelmen kívül hagyja – Patrubány Miklóssal, az MVSZ elnökével egyetemben – az erre irányuló társadalmi igényt. Vajon ki, mi készteti őket a passzivitásra?

Sorra elhaltak a civil szerveződések (Közakarat Egyesület, Polgári Körök, Trianon Társaság, stb.), mert olyanok kezébe kerültek, akik nem értik – vagy nem is akarják – megérteni, hogy mit vár el tőlük az ország. Csizmadia drámára vár! Ha rajta múlik, meglesz. Mindig az események után kullogtunk, most is orrunknál fogva vezetnek minket – ki tudja, kicsodák. Bevándorlás ellenes fellépést, világos, követeléseinket megfogalmazó menetet akarunk!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. augusztus 30. 18:11
"hogy mi magyarok megvédtük közösen Magyarországot és 2/3-os kormányát!" ---------- Mit védtél te meg, idióta? A kétharmadosat? Mióta két harmad a 43% ??? A kevesebb mint egykettedet felhazudtátok kétharmadra. Meg Magyarországot? Te szerencsétlen! A hülye birkameneteddel? Mi vagy te, humorista?
BőröndÖdön
2016. augusztus 30. 17:51
Ez az egyesület kábé annyit ér,mint a békamenetes bagázs...
OberEnnsinnen
2016. augusztus 30. 15:30
C/3. Az a tény, hogy Gyurcsány-kutyák provokációi nyomán Budaházy Györgyöt hazug vádak alapján, koncepciós perben, Orbán Viktor miniszterelnöksége idején elítélik, kérdéseket vet fel. Nevezetesen: a Gyurcsány-kutyákat most, napjainkban nevezhetjük-e - az ítélet nyomán - Orbán-kutyáknak. 2. vagy ezek ugyanazok a Gyurcsány-kutyák, akik fölött Orbánnak nincs hatalma. 3. Ha így van, a következő kérdés: kik azok a Gyurcsány-kutyák? 4. Ezek ugyanaz a népség, akik Péter Gábor, Farkas Mihály alatt álltak be a kutyák közé, igazságszolgáltató álarcban? 5. Ha így van, nem kellene elzavarni mindegyiket és a teljes magyar igazságszolgáltatást újraszervezni? 6. A Békemenet következő fellépését nem erre is kellene szervezni?
balint60
2016. augusztus 30. 15:20
Amennyiben az előzetes kutatások szerint nem jön össze az érvényes és eredményes kamuszavazás, BIZTOS lesz migráns-balhé a szerb-magyar határon és BIZTOS lesz Békemenet is. Békésiné kopaszai óta végképpen nincsenek kétségeim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!