Lehet hinni a kormány új menekültplakátjainak?

2016. július 20. 12:45

Emberek százezrei éppen az elől az elvakult gondolkodás okozta káosz elől menekülnek Európába, ami az itteni muszlimokat a terrorizmus felé tereli. Ez a kampány őket mossa egybe azokkal, akik az ő életüket tette tönkre.

2016. július 20. 12:45
Rovó Attila - Dull Szabolcs
Index

„Miközben egy ember élete is sok, és nem érdemes számszerűsíteni a halottakat, a dolgok összemosása sem vezet jóra. Lehet persze onnan nézni, hogy ha Európában nincsenek muszlim bevándorlók, akkor nincs iszlamista terrorizmus sem, de a merényletek forgatókönyve nem az, hogy aki most bejön, az jövőre robbant.

Az Iszlám Állam erősödése, a radikális gondolatok terjedése a már Európában született, általában másodgenerációs, magukat kirekesztettnek érző muszlimokat tudja inkább beszippantani.

És emberek százezrei éppen az elől az elvakult gondolkodás okozta káosz elől menekülnek Európába, ami az itteni muszlimokat a terrorizmus felé tereli. Ez a kampány őket mossa egybe azokkal, akik az ő életüket tette tönkre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2017. január 22. 00:47
Terrorista esetek (halottak) száma az EU-ban 2015-16 vs 2005-2010? A migránsok nem menekültek. Az EU nem egy ország, hanem egy gazdasági közösség, sajnos jelentős munkanélküliséggel. Immigráció, integráció nélkül = invázió! (Copyright) Bevándorlás beilleszkedés nélkül = elfoglalás. Teljesen mindegy mi van a plakátokon.
Lumax
2016. augusztus 25. 19:11
Ezek a barmok saját magukat cáfolják meg állandóan. Elmondják, hogy integrálni kell a bejövő büdösbunkókat, és el is hiszik hogy ez lehetséges.Aztán amikor egy ilyen integrált csalás 2-3 generációs leszármazottja kinyír néhány tucat hitetlent akkor meg jön a szöveg, hogy ebből is látszik nem a bevándorlókból lesznek a terroristák, tehát azzal nincs semmi gond. Odáig már nem jutnak el a barmai, hogy ha 30-40 év alatt sem sikerült az akkor betelepítetteket és azok leszármazottait integrálni (pedig azok valami képzettséggel rendelkeztek, hivatalos úton jöttek), akkor a most beáramló csürhét akikről semmit sem tudunk hogy fog sikerülni integrálni? Várom egy migrisimogató logikus válaszát ezen ellentmondás feloldására.
csurcsányi
2016. augusztus 24. 01:02
Igen és a géppisztolyos házmesterből és a suszterből munkásőr lett .... No meg közben loptak,és hazudtak éjjel és nappal és amikor szabadidejük volt.
Valodi
2016. augusztus 24. 01:02
Volt már ilyen...géppisztolyos házmesterek, suszterok ítéltek élet-halál felett... No meg közben loptak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!