A mikrofonnál az MSZP

2016. július 11. 10:14

Ha valaki október 2-án voksolás helyett úgy dönt, hogy inkább Mesterházy Attila volt MSZP-elnökkel piknikezne, az szerintük ahhoz hasonló cselekedet, mint amikor „a szüleink, nagyszüleink titokban hallgatták” a Nyugatról sugárzott műsorokat.

2016. július 11. 10:14
Farkas Zsuzsa
Magyar Idők

„Ha valaki eddig nem akart elmenni az unió migrációs politikájáról szóló hazai népszavazásra, az talán most meggondolja magát. Ha más nem, akkor a baloldal Magyarország-ellenes politikája az, ami a voksok leadására buzdíthatja az embereket. A brüsszeli állásfoglalást ugyanis, amely lehetőséget teremt arra, hogy központilag pénzbüntetéssel sújtsák Budapestet, az MSZP, a DK, az Együtt és az LMP képviselői egyaránt megszavazták. Ezzel tulajdonképpen elismerték, hogy semmi kifogásuk az uniós kényszer-betelepítés ellen.

A szocialisták a hét végén átléptek egy olyan határt, amelyik már a jó ízlést sérti. Arra buzdítják igencsak megfogyatkozott táborukat, hogy maradjanak távol az urnáktól, s szavazás helyett vegyenek részt az általuk szervezett első Szabad Európa-napon. Az elnevezés nem véletlen, a pártrendezvény szervezői tudatosan hivatkoznak az azonos nevű egykori rádióra. El is magyarázzák hét végi közleményükben, hogy ezt hogy kell érteni. Ha valaki október 2-án voksolás helyett úgy dönt, hogy inkább Mesterházy Attila volt MSZP-elnökkel piknikezne, az szerintük ahhoz hasonló cselekedet, mint amikor »a szüleink, nagyszüleink titokban hallgatták« a Nyugatról sugárzott műsorokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. július 11. 12:47
Evvel a maszop feltette a koronát a 2005. decemberi viselkedésükre!Gratula a maszopnak.
orion
2016. július 11. 12:24
Ezen a "szüleink, nagyszüleink" szövegen konkrétan nagyon fölhúztam magam. Amúgy ezt a Molnár Gyula elvtársúr mondotta, akinek az édes jó apucikája, mint a néphadsereg ezredese is biztos hallgatta rettegve és titokban a SZER-t, és ezt nyilván a pöcsfej és szintén nagyon rettegő, a jó moszkvai nénikéjét gyakran felkereső fiacskája is így tette. Hogy a Magyarok Istene nem rogyasztja rá az eget!
zolizolizoltan
2016. július 11. 11:31
A "Szabad Európa Napra" csak az MSZP neoliberális szárnya fog elmenne, no meg a DK. AZ MSZP baloldala vagy nem megy el erre a külön műsorra, vagy a kvóta ellen fog szavazni. Első gondolatom, hogy Molnár Gyula balfácán, de aztán rájöttem, hogy a "Szabad Európa Nap" felmérés lehet, mennyi a magyar neoliberális, akik baloldalinak hazudják vagy hiszik magukat.
Mich
2016. július 11. 11:14
...csakhogy akkor az MSZMP az ávósaival vadászott azoknak "a Nyugatról sugárzott műsoroknak” a hallgatóira... most meg ugyanezek szerveznek pikniket a magyar önrendelkezés ellen... Ezek - bár más és más jelmezben, de - mindig ugyanazok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!