Hősök vagytok!

2016. június 15. 12:36

Az, ami tegnap Bordeaux-ban történt, arra nincsenek szavak. Az maga a CSODA. Annyira kellett már ez a győzelem ennek a megtört gerincű magyarságnak, mint egy korty víz a sivatagban.

2016. június 15. 12:36
Havas Jon
Jobbegyenes

Annyira kellett már ez a győzelem ennek a megtört gerincű magyarságnak, mint egy korty víz a sivatagban. És ha az összes többi meccsünket el is bukjuk, nem számít, akkor is megérte. Mert megmutattuk magunknak és a világnak, hogy mire vagyunk képesek, ha hiszünk magunkban. Az, hogy emellett lemostuk a pályáról az ellenfelet, szemet gyönyörködtető labdatartással játszottunk és végül bezsákoltuk a három pontot – ez már csak hab a tortán.

A mai nap, mint a tenger, megindulnak az elemzések, az eufória érzése lassan átadja helyét a józan és kevésbé józan újratervezésnek. Előbukkannak a föld alól az eddig meg nem hallgatott szakértők, akik mindig is tudták. A politikai agitátorok, akik megmondják majd, kinek kell igazából hálásnak lennünk. És lesznek továbbra is kitartó károgók, akik ennek se tudnak örülni, mert ők semminek sem tudnak szívből örülni, ami magyar.

De mi ne törődjünk velük. Nekünk most egy dolgunk van. Hálásnak lenni, hogy a Jóisten magyarnak teremtett bennünket, és megélhettük ezt a napot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2016. június 15. 16:13
Ön okos ember de vegye észre,hogy a ,,Panem et circenses,, a kultúránkhoz tartozik
gfischer
2016. június 15. 13:19
Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék! Még mindig nem jött meg a lé!!!!
gfischer
2016. június 15. 13:07
Jó ez a győzelem! Egyébként több mint 100 éve vagdalunk oda-vissza a "sógorokkal", de ekkora túlspilázást még nem igen láttam. Azok a legjobb magyarok, akik a legjobban örülnek. Aztán vannak, akik még annál is jobban örülnek. Vannak, akik meg szerényen várják a folytatást.
kuwiq
2016. június 15. 13:06
Hát, hívhatjuk így is, hogy hozzáértő emberek alapos munkát végeznek a szakmájukban. Mondjuk, ha ez magyar foci, akkor télleg csoda, mert ilyesmire több évtizede nem volt példa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!