Ciki

2016. május 01. 16:58

Bár egy „kicsit más” a viszonyom az előző rendszerhez, mint Moldova Györgynek, de újságíróként rajta élcelődni azért elég ciki, mivel a bácsi jobban ír és fontosabb témákat dolgozott fel a jelenlegi magyar sajtó 90%-nál.

2016. május 01. 16:58
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Reggel Tumblren indult a röhögjük ki a csóró MSZP-s fiatalokat, akik a Blahán osztanak vizet, és nem trendik, meg nincs menő napszemüvegük. Aztán egész nap a falam azzal van tele, különböző újságokból, hogy azokon az embereken röhögnek az újságírók, akik kimentek a majálisra, hogy háhá, kövérek, meg Kádárt szeretik, és nem a H&M-ből öltözködnek.

Ugye ez a Való Világ logikája is, hogy az embereknek mutassunk butább, és rondább embereket, hogy ők megnyugodjanak, lehet még lefelé taposni, van azért még alattuk.

Az tök oké, ha valaki kimegy és megírja, hogy Gyurcsány hülye (bár tegyük hozzá, azért sikerült elég szemét módon kifordítani a mondanivalóját), meg Tóbiás nevetséges.

De hát az a helyzet, hogy a majálison a magyar állampolgárok vannak kint.

És lehet őket kicsúfolni, de talán fontosabb lenne megérteni, miért van rajtuk Kádár póló. Jah és bár egy »kicsit más« a viszonyom az előző rendszerhez mint Moldova Györgynek, de újságíróként rajta élcelődni, azért elég ciki, mivel a bácsi, jobban ír, és fontosabb témákat dolgozott fel a jelenlegi magyar sajtó 90%-nál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csender
2017. január 16. 13:10
Ja. De azért az írásaiban annyit hazudott, amennyit csak bírt. Ma meg már dilinyós. Talán Zokni néven itt is dilizik időnként. Bolsi volt, bolsi lesz amíg él - hogy ez kinek jó vagy kinek rossz, azt az értő olvasó el tudja dönteni. Összességében Moldova egy szar teremtmény.
írmag
2016. október 08. 22:14
A reformkommunista is kommunista! Az, hogy ki milyen módon volt a kádárizmus megélhetési kiszolgálója (1956. október 23. után!), az esetenként egy ciki magánügy. A idő megrostálta, de még rostálja is az írásait is, a Che életírójának is. A tapló az nem ég, csak megőrzi a tüzet, amihez semmi köze! Ilyen vagy, és nem magyar jámVINKÓ.
tango47
2016. szeptember 08. 23:58
Na helyettesítsük be a kort és Moldova nevét Nyírő Józsefével, akkor is igaz a dolog. Vagy nem?
atila68
2016. június 11. 13:43
Ebből nekem annyi jön le Andris, hogy pont olyanokat követsz a Tumblr-en mint amilyen te is vagy. Azt meg ugye mindenki tudja, hogy te vagy a mélypont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!