Nemet mondunk a gyűlöletbeszédre, foglalkozzunk végre a valódi problémákkal!

2016. május 12. 13:24

Felháborítónak tartjuk és elutasítjuk, hogy az Atv szándékos rasszista rémhírterjesztéssel segíti a Jobbikot és a Fideszt.

2016. május 12. 13:24
Balpárt
A Bal

Felháborítónak tartjuk és elutasítjuk, hogy az Atv szándékos rasszista rémhírterjesztéssel segíti a Jobbikot és a Fideszt. Megbotránkozva tapasztaljuk, hogy ez a tisztázatlan háttérrel rendelkező tv csatorna az ellenzék egyik szócsöve és emiatt a parlamenti ellenzéki pártok nem határolódnak el a többször is elismételt gyűlöletbészédtől.

Természetesen felháborítónak tartjuk azt is, hogy a négymillió koldus országában újabb milliárdokat készülnek elverni egy olyan népszavazásra, aminek semmi értelme, egyetlen célja, hogy az emberekben félelmet ébresszen és a menekültekkel szembeni előítéleteket erősítse. Azt szomorúan vesszük tudomásul, hogy az MSZP nem mert nemet mondani Orbán eme sunyi népszavazási kezdeményezésére.

A Balpárt nem kér a politikai gumicsontokból! Elutasítjuk a politikai maffia terelését, a valódi problémákkal kell foglalkozni! A lakhatási válsággal, a milliárdos lopások megállításával, az egészségügy és az oktatás válságának megoldásával és a gyalázatosan alacsony munkabérek növelésével kell foglalkoznunk! Elég volt Orbánból, elég volt az elitpártokból!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. június 08. 18:17
Így látják a balfaszok, és pont ezért azok.
atila68
2016. május 28. 19:52
Ha van gyűlöletbeszéd, akkor van cigánybűnözés is. Akkor ki is a rasszista?
yes_we_can
2016. május 25. 02:50
A baloldal az általuk szándékosan,célirányosan,rutinosan alkalmazott gyűlöletkeltéssel ért el választási győzelmeket.Sajnos. A főcím második részével egyetértek.
röviden
2016. május 24. 17:41
Migránsügyben az ATV - vajon miért - tud meglepő dolgokat produkálni. De hogy a Fidesz, vagy a Jobbik szekerét tolná, az csak onnan balszélről tűnhet fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!