Tűrhetetlen (19.)

2016. április 04. 07:42

Nos, most azonban kiderült, hogy e romantikus náci hős háború utáni nyugodt életének egészen más oka volt! Skorzeny a hatvanas évektől kezdve a Moszad ügynöke volt!

2016. április 04. 07:42
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Skorzenyt 1962-ben Madridban szervezte be Kurt Weismann. Skorzeny cserébe csak azt kérte, hogy vegyék le a leghírhedtebb nácivadász, Simon Wiesenthal halállistájáról. Ezt meg is ígérték neki. Ezt követően Skorzeny Izraelbe repült, még a Jad Vasemet is meglátogatta! Majd folytatta a titkos ügynökök „romantikus” életét. Egy levélbombával meggyilkolt öt embert Egyiptomban, akik dolgoztak a rakétaprogramban, ezután a német tudósok hazamenekültek az országból. A Moszadnak tett egyik utolsó szolgálataként egy Münchenhez közeli erdőben saját kezűleg lőtte agyon Heinz Krugot, a németek egyik legismertebb rakétaszakértőjét. A gyilkosságnál pedig nem más volt jelen, nem más segédkezett a nyomok és a hulla eltüntetésében, mint Jichák Samir, Izrael későbbi miniszterelnöke!

E most napvilágot látott, megdöbbentő történet azért felvet néhány kérdést. Például azt, hogy mennyire vehető komolyan ezek után Izrael mai napig tartó „nácivadászata”, hiszen, mint látjuk, a leghírhedtebb, legveszélyesebb nácit is hajlandók voltak futni hagyni, feltéve, hogy az őket szolgálta. S persze nem elhanyagolható kérdés az sem, miképpen egyeztethető össze a legalapvetőbb erkölcsi normákkal egy ilyen együttműködés. Továbbá kérdés az is – és ezt a kérdést természetesen a mai Németország soha nem fogja feltenni! –, miképpen volt lehetséges az, hogy a Moszad a hatvanas években német területen likvidáljon német tudósokat? S a Moszad vajon felhagyott ebbéli tevékenységével, vagy a mai napig folytatja a világ bármely pontján?

S úgy egyáltalán: miképpen és meddig állhat minden törvényen felül a zsidó állam vélt vagy valós érdekeire és biztonságára hivatkozva?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OHM
2016. április 05. 04:08
a kis selypegős zsidópofájú kurafi, meg azt hitte, hogy magyar..
trendo
2016. április 04. 20:08
1962-ben egy spanyol újság meginterjúvolta Skorzeny-t. - Ön szerint igaz lehet a híresztelés, miszerint Adolf Hitler még mindig él?! - Kizárt dolog! - válaszolta a veterán náci - Ha élne, ÉN mellette lennék!!! Én pedig kizártnak tartom, hogy ez a meggyőződéses hitlerista lepaktált volna a zsidó titkosszolgálattal! Hiszen egész életében náci volt, és n e m f i d e s z e s!
Holovitz
2016. április 04. 20:01
Skorzeny mint Moszad-ügynök.....-)))))))) Én pedig megbasztam Monica Belluccit... Zsóti, ha ezt beszopod, akkor ötcsillagos hülye vagy, bazdmeg.
Dénia
2016. április 04. 18:45
Egész Európában likvidált a Moszad. Meg az arab országokban is. Filmek tucatjai készültek már erről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!