Tisztelettel búcsúzunk Pozsgay Imrétől és őszinte részvéttel osztozunk a család bánatában

2016. március 25. 18:03

Amikor egy nemzeti ügy szólította, félre tudta tenni a pártpolitikát, másokkal együtt részt vett Magyarország Alaptörvényének kidolgozásában is. Nyugodjék békében!

2016. március 25. 18:03
Magyarország Kormánya
Kormany.hu

„Tisztelettel búcsúzunk Pozsgay Imrétől és őszinte részvéttel osztozunk a család bánatában.

Pozsgay Imrének vitathatatlan szerepe volt a rendszerváltásban. A kommunista és szocialista pártban betöltött jelentős szerepe ellenére mindig fontosnak tartotta az ország és a magyar emberek sorsát. Amikor egy nemzeti ügy szólította, félre tudta tenni a pártpolitikát, másokkal együtt részt vett Magyarország Alaptörvényének kidolgozásában is. Nyugodjék békében!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bihari Hunor
2016. március 30. 11:36
* Tisztességesebb ember volt legtöbb kommunistánál, mert felül tudta bírálni a fiatalkori VÉRKOMMUNISTA nézeteit és szembe mert szállni a hordával. Sok kriptokommunista emiatt gyalázza halálakor is eszementen! Nyugodjon békében! *
moha
2016. március 26. 17:41
....vajon mit ér az ember... a hatalom,a kincsek, a felhabzsolt szarvas pörkölt -és szekszárdi vörös bor tengere, az ingyen élet, a máséból húzott haszon, a hamis zene...ha nincs méltató, ha nincs virrasztó, ha nincs könnyező...ha az emlékezet is csak elfelejteni akar...ára van a hűségnek, de ára van a hűtlenségnek is..Isten a bíró...bárkin kegyelmez akin akar..menjünk haza nincs dolgunk itt...
kjkj945
2016. március 26. 16:28
Halottról vagy jót, vagy semmit. Semmit.
Harangláb
2016. március 26. 16:10
Kitűnő méltatás! Tényleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!