A puklisok(k)

2016. március 31. 08:49

Ezek újra és újra bejelentik, hogy nem hajlandók részt venni az oktatási kerekasztal munkájában, és nem hajlandók tárgyalni a kormány illetékeseivel, Baloggal és Palkoviccsal. Ja? Akkor takarodjatok az anyátok keservébe! És álljatok addig élőláncot az iskolátok körül, ameddig kirügyezik a fületek!

2016. március 31. 08:49
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Ebből a 5893-ból csatlakozott »legalább 140 iskola«, vagy puklikám szerint 250 iskola.

Ha 140 csatlakozott, akkor az egy nagyon picivel több, mint két százalék. Ha mind a 250 csatlakozott, az pedig picivel több, mint négy százalék.

De ezt sem jelenthetjük ki ilyen egyértelműen, ugyanis sok tényező árnyalja a képet. Vegyük például az egyik főszervező elvtársat, Pilz Olivért Miskolcról, aki maga így nyilatkozott a Népszabadságnak a sztrájk reggelén: »(…) az iskola tanárainak több mint egyharmada csatlakozott a polgári engedetlenségi akcióhoz, amelynek keretében megtisztítják a szobor környékét, majd a gimnázium udvarán a gyerekekkel közösen egy almafát ültetnek el.«

Vagyis a főszervező iskolájából a tanárok egyharmada csatlakozott az akcióhoz! Vagyis szó sincs arról, amit első pillantásra gondolnánk, hogy a csatlakozott iskolákból mindenki csatlakozott. (...)

De a legárulkodóbb, hogy az elvtársak szerint, aki nem csatlakozik hozzájuk, az álszenteskedő, hazug, megalkuvó, és persze nyilván náci is meg rasszista.

De még ez sem számít. Csak az számít, hogy a magát pedagógus érdekvédőnek eladni óhajtó pukli, meg a többi, akiknek maga a nagy és az igazi Veszettekhez tartozó Schilling adja a szájába, szóval ezek újra és újra bejelentik, hogy nem hajlandók részt venni az oktatási kerekasztal munkájában, és nem hajlandók tárgyalni a kormány illetékeseivel, Baloggal és Palkoviccsal.

Ja? Akkor takarodjatok az anyátok keservébe! És álljatok addig élőláncot az iskolátok körül, ameddig kirügyezik a fületek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
he-he
2016. április 01. 04:52
BuziB.Zs.
kurbitalis
2016. március 31. 12:36
Pukli engedetlensége úgy aránylik egy általános sztrájkhoz, mint gatyapuki a tornádóhoz. ;)
Énaszondom
2016. március 31. 11:05
A Magyar Bálint fémjelezte oktatás volt maga a tökély! A gyereken, tanáron semmit sem számon kérni, az iskola gyerekmegőrző! Az a most érettségiző, aki nem érti, mit olvas, na ő se 2010-ben lett elsős
áfonya
2016. március 31. 11:02
- Miért vágta ki Deme a Puklit, ha róla mindenki tudta, hogy nagy szoci, és az ő nagyapja is ávós volt? Hát mert Pukli ejtőernyősként érkezett, az országos szervezet nyomta Csepelre. Úgy rémlik nem is Csepelen lakott. Így szerintem azt hitték, hogy Pukli valójában tégla, az országos szervezet embere, akinek az a dolga, hogy beszámoljon a csepeli szocialistákról. Talán így is volt. A többit én nem tudom, de biztosan igaz Pukli állítása, hogy ezek után dühödt levelet küldött a pártvezetésnek, és kilépett. Ha a pártvezetés nem véd meg valakit, más is pont ezt tenné. Így távozott Pukli az MSZP-től. Majd most átmegy oda, ahova hívni fogják. Nagyon meglepne, ha nem képviselő-jelöltként jelenne meg 2018-ban. Az MSZP, a DK vagy a többiek biztosan jó helyeket ígérnek majd neki – jósolja forrásunk. Csepel.info
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!