Kábultan ülnek az osztrákok a híradó előtt

2016. február 16. 22:10

Bemondják, hogy a határellenőrzések (!) mostantól (!) a normalitás részeivé (!) fognak válni.

2016. február 16. 22:10
Heinz-Christian Strache
Facebook

„Kábultan ülnek ma az osztrákok az ORF híradója előtt. »Hónapokkal ezelőtt még lehetetlenség lett volna, mára valóság!« És akkor bemutatják, hogy a határellenőrzések (!) ... mostantól (!) ... a normalitás részeivé (!) fognak válni.

Sok osztrák vélhetően hiányolta a riportból a HC Strachéra és az FPÖ-re való utalást, hiszen mi voltunk azok, akik az elejétől fogva joggal követeltük ezt, és akik végig nyomás alá helyeztük ezügyben az SPÖ-ÖVP-kormányt.

A vörös-fekete farizeusok remélhetően meg is valósítják a mai bejelentést, és nem csak megint egy placebóról van szó :-)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 14. 12:51
Tenni kéne jóember, valamit tenni kéne! Először is a festett buzit, a Merkel pincsit, elküldeni az anyjába és az anyjához Merkelhez, aztán olyan embert odaültetni aki tudja mit kell tenni. (Még a V4-ekhez is csatlakozhatna!)
blondiner
2016. március 06. 07:24
Gondolom hiába írom: de, a megvédésünkért dolgoznak. A rendőrség vezetőit az alájuk tartozó terület eredményei alapján értékelik, azaz javuló közbiztonság nagyobb elismertség, romló közbiztonság alacsonyabb pozícióba helyezés. Manapság nem tudsz hasonlót még említeni se, a 2006-os eseményekhez - amikor is szintén parancsra történt minden, mondja bárki az ellenkezőjét.
blondiner
2016. március 06. 07:23
Hülyeség már az első tézised is. Gondolom nem voltál még sorkatona se. Az összes fegyveres testület hasonló módon működik, szigorú hierarchia szerint épül fel a parancsuralmi rendszer. A piramis tetejére minden rezsim - Horn-Kuncze, Orbán, Medgyessy-Gyurcsány - a saját emberét teszi, akinek a parancsait végre kell hajtani az alatta levőknek. A honvédségben és a rendőrségben is a társadalom politikai megosztottsága tükröződik, annyit billegve, hogy érzik-e a politikai támogatást, vagy nem - egyébként természetes módon rendpártiak. A rendszerváltás után mindkét szervezet tagjai jellemzően MSZP szavazók voltak, ma a rendpárti imázst építő Jobbik támogatottabb a lakosság átlagánál.
csurcsányi
2016. február 25. 18:51
Csak nem beakarnak az osztrákok a V4-e kéredzkedni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!